Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

A murit patronul agenţiei Şerbănescu

alexandru-serbanescuUnul dintre primii întreprinzători privaţi din Satu Mare, Alexandru Şerbănescu, proprietarul cunoscutei agenţii Şerbănescu, a decedat miercuri, la vârsta de 48 de ani.

Se pare că el suferise un infarct. Apropiaţii susţin că el a fost miercuri dimineaţa la Unitatea de Primiri Urgenţe, deoarece nu s-a simţit bine, având dureri mari la stomac, iar pe la amiază a plecat.

După câteva ore, la domiciliul acestuia a fost solicitată o ambulanţă, dar medicii nu l-au mai putut salva. Se pare că a suferit un infarct.

Diagnosticul nu a fost pus şi nici confirmat, se cunosc foarte puţine informaţii.

Alexandru Şerbănescu avea o soție și doi copii.

 

32 comentarii

  1. elev Răspunde

    Madam Papici in locul d-voastra as parasi tara nu spitalul ,bine ca nu a-ti devenit si senator in Parlament; poate reusiti sa distrugeti totul in cale prin ambitia prosteasca pe care o aveti

  2. Satmarea Răspunde

    Incredibil din nou urgenta aia nu ai fost in stare sa puna diagnosticul si papici nu are nici o treaba nu a liat nici o masura cine o tine in brate pe incompetenta asta ?

  3. Satmarea Răspunde

    Ce masuri a lust la urgenta de la ultimul deces?

  4. Csaki Feri Răspunde

    O fi fost tratat de voluntarii lui culcean 🙂

    • Unu' Răspunde

      Să-ți fie rușine obrazului, lepră inumană care ești!
      De ce te folosești de numele unui decedat?

      • Csaki Feri Răspunde

        dă o căutare pe google. sunt atâția Csaki Feri în viață, umanule… 🙂 bagă un calmant rapid. ps: când v-ați folosit voi de moartea lui a fost ok?

  5. mamica Răspunde

    este imposibil sa te intelegi cu cei care conduc institutii publice. N-ai cum.esti cel caruia trebuie sa ai omoare zi dupa zi pana nu te mai ridici, pana ramai fara suflare.Sistemul este fericit!Atat de multa sfidare, atata lipsa de interes pentru vietile oamenilor n-am intalnit niciodata. D-na manager a intimidat tot personalul medical al spitalului jud. La toti le este frica de razbunarea acestui semi-zeu, iar acum rezultatele extraordinare ies la iveala

  6. lulu Răspunde

    atat de multa umilinta n-au inghiti niciodata un personal medical si atat de multa nesimtire nu a vazut acest spital.Madam papici ai dat dovada de o incompetenta crasa, ce mai vrei sa faci cu acest spital

    • never Răspunde

      Dna are in lucru un dosar in care este implicata madam Papic!Mergeti si spuneti ce va doare acolo .Si in cazul lui Seculeanu de la Malaxa pana cand cineva nu a vorbit nimeni nu a facut nimic.Nu mai puneti batista pe tambal,altfel chiar daca Papici pleaca sigur va fi numit unul la fel sau chiar mai rau.Politica ucide,coruptia ucide!

  7. dan Răspunde

    Inca unu trimis sa moara acasa de la UPU Satu Mare!

  8. Vasi Răspunde

    Ce înguşti la minte sunteti. S-a spus de atatea ori ca UPU nu e subordonata Spitalului Judetean deci implicit nici managerei acestuia. Da aruncati cu noroi fara sa stiti , acum in postul Craciunului. Adresati-va direct sefei PSD -iste de la UPU sau lui Raed Arafat

  9. dorel Răspunde

    Sefa UPU este Adriana Moldovan si seful ei este Raed Arafat zis SMURD.Acolo cântați cu reclamatiile postaci de doi bani.

  10. adriana Răspunde

    pleaca domna Papici imediat in concediu de maternitate, de unde atata rautate ?

  11. ovi Răspunde

    Ha Ha de parca cei din spital sun mai breji decat cei de la UPU.
    Dintre toti comentatorii de pe aici a-ti fost vreunul prin spital sa vedeti de dezastru e pe acolo, daca nu dai 10 lei nici femeia de serviciu nu te baga in seama.

  12. vadim Răspunde

    Sa inteleg ca durerile de stomac de fapt nu erau de stomac. O fi fost un preinfarct nerecunoscut de ,,medicii” de la UPU?

  13. varga Răspunde

    domnu Anitas iti va spune ca proteza e gratuita, trebuie platir doar cimentul si alte lipiciuri de cel putin 500 lei.

  14. mafiot Răspunde

    Sa fii medic si sa trimiti un om acasa si sa moara in cateva ore – Asta inseamna sa fii mafiot

  15. La Satul cel Mare Răspunde

    NU exista doctori. Exista numai cizmari. Mori cu zile. La ce mai platim asigurari de sanatate ?

  16. Vocea Romaniei Răspunde

    dar chiar, unde au fost voluntarii lui culcean? urmăreau ambulanțe?

  17. Volonte Maria Răspunde

    Dumnezeu să-l odihneasca.

  18. Norbert Răspunde

    Doar un EKG ar fi trebuit sa-i faca si se afla repede diagnostocul.Dar ???

  19. ciolte otilia Răspunde

    e incredibil ce se intimpla

  20. emma Răspunde

    managera pici s-a implicat in toate intr-o multime de lucruri pe care nu le cunoaste a devenit un fel de killer a Satu Mare banii i-au luat mintile

  21. obiectiv Răspunde

    Nu ştiu de ce i-am reţinut figura acum aproape 30 de ani când,tânăr fiind,lucra ca electrocarist în Unio.Nu după mult timp,după revoluţie,am aflat că s-a privatizat.Era mare lucru atunci să fii pe om ,,de afaceri”,chiar mici fiind,afacerile.Dar saltul lui de la simplu electrocarist cu salopeta uleioasă la omul cu diplomat m-a impresionat plăcut.La el mi-am făcut chei,xerocopii,mi-am legalizat acte etc. Să-i fie ţărâna uşoară,că n-a trecut degeaba prin viaţă.Condoleanţe familiei.

  22. apolitica Răspunde

    Dumnezeu sa il odihneasca!
    Nu l-am cunoscut pe dl. Serbanescu dar apreciez in mod deosebit serviciile firmei sale si sper ca aceasta firma pe care a creat-o si dezvoltat-o cu mult succes sa ramana fruntasa in domeniul serviciilor.

  23. Petru Răspunde

    Dumnezeu sa fie alături de familia greu încercată , iar pe el Dumnezeu să-l ducă in ceruri alături de sfinți , sai fie tarana ușoară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.