Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Noii parlamentari sătmăreni aleși și-au primit certificatele (FOTO)

certificate-parlamentari-28La sediul Prefecturii Satu Mare a avut loc azi ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari celor aleși la scrutinul de duminică pe raza județului Satu Mare. La eveniment sunt prezenți parlamentarii desemnați din județ și anume Gabriel Leș, Ioana Bran, Octavian Petric (toți PSD), Turos Lorand, Magyar Lorand (ambii UDMR) și Romeo Nicoară (PNL). A lipsit doar deputatul UDMR, Erdei D. Istvan. 

După cuvântul de introducere rostit de președintele Biroului Electoral de Circumscripție Satu Mare, Remus Nemeș, noilor parlamentari li s-a adresat și prefectul Radu Bud care le-a transmis să nu uite că sunt sătmăreni și să facă tot ce le stă în putință pentru a sprijini proiectele de dezvoltare ale județului Satu Mare.

“Îi rog de pe acum să facă tot ce le este în putere pentru ca toate proiectele judeţului Satu Mare care au fost demarate, care sunt în curs, care urmează să fie demarate, să fie în atenţia domniilor lor, astfel încât noi sătmărenii să putem beneficia de tot sprijinul acestora”, a declarat prefectul.

Apoi, preşedintele Remus Nemeş le-a înmânat certificatele, după care, rând pe rând, au luat cuvântul parlamentarii. 

Astfel, Octavian Petric a declarat că toți parlamentarii sătmăreni trebuie să se unească, indiferent de culoarea politică, pentru a sprijini proiectele de dezvoltare ale județului Satu Mare.

Gabriel Leș a afirmat că parlamentarii PSD sunt pregătiți să pune în aplicare Programul de Guvernare. ”Competiția s-a încheiat, trebuie să ne apucăm de lucru”, a mai spus Leș. 

certificate-parlamentari-12

Turos Lorand a spus că este ora de responsabilitate, că trebuie să se apuce de treabă și a lansat un apel către toți parlamentarii sătmăreni pentru a fi organizate, periodic, întâlniri cu autoritățile locale, indiferent de culoarea politică, și să susțină fiecare proiectele de dezvoltare ale județului Satu Mare.  

La rândul său, Romeo Nicoară și-a exprimat gratitudinea față de electoratul sătmărean și și-a exprimat convingerea că actualii parlamentari nu o să-i dezamăgească pe sătmăreni. ”Este nevoie de multă muncă în Satu Mare și va fi mare nevoie de aportul nostru astfel încât peste 4 ani să avem un raport bun de realizări”, a mai spus Nicoară. 

 

 
 

 

14 comentarii

  1. bai Răspunde

    pe cei doi din dreapta se vede de la o posta din ce partid fac parte..putin neprezentabili si delasatori ca toti de aceeasi rasa

    • Babanu Răspunde

      Pe tine ce se vede opincarule? Mars inapoi in barlog!

    • Norick Răspunde

      Candva au fost ciobani. Dar sunt 3(trei) la nr. 🙂 😀 🙂
      P.S. nu numai de la o posta se vede, ci si din avion…:-D

      • never Răspunde

        iar ai aparut bai iobagule?nu te scaldai tu linistit in mlastina la Hortobagy sau cum dracu ii zice?vezi ca incep concursurile de taiat porci udmr si poate te ințeapă

        • Norick Răspunde

          Ti-as raspunde tarane , dar tot timpul folosesti (intelegi:furi) alt nickname … 😛 😀 🙂

          • matroz

            @norik:vezi ca limba romana iti joaca renghiuri.Implicit l-ai facut cioban pe Erdei baci.Nu ca ai gresi mult,dar cred ca nu asta era binevoitoarea ta intentie.Doar esti mancator de romani,nu?
            Cu taranii ai tu o chestie ,pentru mine de neinteles.Ori ungurii sunt si au fost toti domni si nu stiu sracii nici ei,ori stai prost cu proprietatea termenilor.Gandesti ungureste si scrii la fel de prost.
            PS-pune tu emoticoanele!!!!

          • Norick

            @matroz: incerci tu sa te invelesti in gramatica , dar vezi , asta nu intotdeauna functioneaza. De multe ori incurci capra cu vaca , dar eu nu ma supar pentru asta…:-)
            P.S. tot asa sunt eu “mancator de romani”, cum Tu esti mancator de unguri… 😉 😛
            Toate cele bune ! 🙂

  2. Zoltan Răspunde

    FĂRĂ UDMR!!!

  3. Zoltan Răspunde

    A franc edye meg!!!

  4. Roland Nagy Răspunde

    Cum plm a primit psd tot atata parlamentari cu 29000 de voturi ca UDMR cu 43000 de voturi??? Blat pentru analfabetul Petric?

  5. soferita Răspunde

    “A lipsit doar deputatul UDMR, Erdei D. Istvan.”
    Nici aici nu se prezinta unii ca dl. deputat?
    Ce asteptari sa avem de la acesti parlamentari in Parlamentul Romaniei cand trebuie sa lucreze?
    D-le Erdei D. Istvan pe unde umblati?
    Sunteti la Dunare, la cumparaturi intr-o capitala europeana apropiata sau mai aproape unde acum cativa ani mai umblati si cu masina de la camera la shopping?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.