Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Pataki: Spitalul Județean este într-o situație de criză

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se află într-o situație de criză, potrivit celor spuse astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, de președintele Pataki Csaba. 

Acesta a mai adăugat că în prezent se lucrează intens la găsirea unei soluții astfel încât să nu fie blocată activitatea spitalului. 

”Încercăm să găsim soluții ca să nu blocăm funcționalitatea Spitalului Județean, Consiliul Județean are planuri strategice cu această instituție”, a mai precizat Pataki. 

Acesta a mai spus că îi dorește însănătoșire grabnică managerului spitalului, Marcela Papici, care a intrat în concediu medical având probleme de sănătate, urmând, probabil, să intre în concediu maternal.

11 comentarii

  1. mama Răspunde

    Dacă are C.J. planuri strategice cum de este în criză? sunteți și proști, și incompetenți, și mincinoși, cam mult. Doresc să ajungă BUNUL DUMNEZEU și la voi să vă indrepte prin pedepse, pe care să le duceți o viață, dacă este rea voință și răzbunare.

  2. Marcela Răspunde

    Rid de voi satmarenilor cind ma gindesc cum v-am fraierit pe toti

  3. Thomas Răspunde

    Dar cine e tatal?

  4. Thomas Răspunde

    sper ca nu Ratiu, de la aeroport…..

  5. satmarean Răspunde

    MAMA, dupa cum vorbesti sigur esti Papici Marcela numai tu implori divinitatea sa-ti rezolve problemele, lasa mai moale cu domnul ca ala nu e vinovat ca tu nu esti in stare de nimic el te-a facut educatoare, da tu ai vrut mai mult… stii proverbul care spune “de unde nu este nici dumnezeu nu cere”

    • cumsecade Răspunde

      satmarean iti ,,dedic,, o cugetare care ti se potriveste:„Nimeni nu e destul de inteligent ca să-l poată convinge pe un prost că e prost.”

  6. Avocat Răspunde

    SATMAREAN vezi ca si cumsecade, e tot din aceiasi zona cu mama, iar despre cugetarea dansei trebuie intrebati fostii colegi de liceu si profesori

    • cumsecade Răspunde

      Avem aceeasi limba romana chinuita de aceiasi ziaristi(postaci) carora nici o educatoare nu i-a putut invata LIMBA ROMANA.

  7. elev Răspunde

    Ce si cui doriti insanatosire grabnica, doar nu vedeti ca femeia nare nimic, totul este o inscenare ca sa scape de schimbare,sau de toate problemele grave juridice in care este implicat spitalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.