Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Patronul Unicarm a mai făcut o donaţie consistentă

marioPatronul Unicarm, Vasile Lucuţ, a mai făcut o donaţie consistentă. În ajunul Crăciunului, el a donat o sumă considerabilă fundaţiei Mereu Aproape pentru un copil de doar cinci ani care  are o tumoare cerebrală.

Suma nu a fost făcută publică, însă repezentanţii fundaţiei au spus că aceasta este una “considerabilă”.

Amintim că Vasile Lucuţ a mai virat anul trecut suma de 133.101 lei victimelor din clubul Colectiv.

În urmă cu doi ani, Mario trecea printr-o răscruce. Fusese operat în România pentru tumoare cerebrală, dar problema puștiului nu era rezolvată. Cu sprijinul oamenilor care au donat la Fundația Mereu Aproape, Mario a plecat în Germania pentru o altă intervenție chirurgicală. A suferit până acum două intervenții pe creier, iar când starea lui părea că este din ce în ce mai bună, un RMN arată că tumoarea lui Mario a recidivat, de această dată în spatele ochiului și al nasului.

Medicii germani îl așteaptă pe puștiul de cinci ani la începutul lunii următoare și au garantat familiei că după operație Mario va fi bine. Este a treia operație pe care Mario trebuie să o facă la începutul anului următor. Tot pe creier și tot în Germania, la Hanovra. Acum, în ziua de Crăciun, părinții vă cer din nou ajutorul, pentru o nouă operație pe care Mario trebuie să o facă în Germania. Costurile sunt enorme.

Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Mario dar și ale altor copii.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA

Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Mario.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Prin PayPal 

Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “ Mario Tanase   ”.

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

4 comentarii

  1. Zsolt Răspunde

    La câți bani face ar putea dona de sărbători fiecărui cetățean al municipiului Satu Mare

  2. Vasile Răspunde

    Cata nesimtire din partea unui M I G R A T O R!
    Sanatate SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI! d-lui VASILE LUCUT.

  3. ioan Răspunde

    Felicitări dlui Lucuț! Sunt mulți care au de unde dar nu dau, nu ajută! Dl Lucuț iată că este și generos, probabil că e vorba și despre profitul firmei, dar important este că-i ajută pe cei ce cu adevărat au nevoie. Este CUMPLIT să ai pe cineva drag grav bolnav și să nu-l poți ajuta pentru că nu ai bani.

  4. Pop Vasile Răspunde

    Felicitări .Sarbatori fericite la toată lumea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.