Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Pensionarii liberali cer demisia conducerii PNL Satu Mare

pnlPensionarii liberali solicită demisia conducerii PNL Satu Mare ca urmare a rezultatelor obținute de acest partid la alegerile parlamentare de duminică în județ. Președintele Organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Satu Mare, Petrică Silaghi, a remis un comunicat de presă prin care explică de ce actuala conducere a PNL Satu Mare ar trebui să/și dea demisia de onoare. 

”Rezultatele finale obținute de PNL Satu Mare la alegerile parlamentare de duminică sunt departe de obiectivele asumate de președintele interimar al organizaţiei judeţene, Ioan Rus, şi de candidații impuşi în capul listelor la Senat şi Camera Deputaţilor, respectiv Adrian Albu și Romeo Nicoară. De fapt, scorul de 15% este de-a dreptul dezastruos pentru noi.

Tocmai din acest motiv, Organizaţia Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Satu Mare solicită demisia de îndată a acestora. Compromisurile politice asumate de conducerea PNL Satu Mare au afectat scorul partidului atât la nivel național, cât și la nivel local, unde am obținut rezultate cu mult sub obiectivul stabilit.

Proasta gestionare și lipsa de management a campaniei electorale sunt principalele cauze care au condus la aceste rezultate, pe care le considerăm dezastruoase. Nu trebuie omis faptul că actualii lideri ai PNL Satu Mare au îndepărtat oamenii competenţi din conducerea organizaţiei și chiar din partid, iar urmările nu s-au lăsat aşteptate.

Din acest motiv, considerăm că actuala conducere este nelegitimă. Noi, vârstnicii liberali, nu putem fi de acord ca o gașcă de câțiva oameni, uniţi de interese personale şi meschine, să conducă PNL Satu Mare.

Pentru aceste motive solicităm demisia de onoare a conducerii PNL Satu Mare.

Președintele Organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Satu Mare

Petrică Silaghi”.

7 comentarii

  1. Wtf Răspunde

    Firesc!
    PNL Satu Mare e un dezastru! 🙁

  2. Gicu Răspunde

    Da sa-si dea demisia si pensionarii ca nici eu n-au facut nimic in afara de basini

  3. obiectiv Răspunde

    Jalnici!

  4. never Răspunde

    Eu zic sa va duceti voi frumusel acasa cu totii!Stingeti lumina si gata cu pnl la fel ca si cu pnt.Cand ajungeti sa candidati cu limbrici de genul Albu,Enateasca sau Dormeo este o rusine ca mai existati.

  5. Dar in campanie ce au facut pensionarii liberali? Răspunde

    Domnule Petrica Silaghi, ce ati facut in campania electorala pentru ca PNL Satu Mare sa obtina un scor electoral mai bun? Cate intalniri ati avut cu zecile de mii de pensionari de pe intreg teritoriul judetului?in cate localitati ati fost sa discutati cu pensionarii despre masurile propuse pentru penaionari de catre PNL? Avand in vedere cerintele Dvs., cobsider ca intrebarile mele sunt pe deplin justificate.daca aveti minim respect fata de Dvs. va rog sa imi raspundeti.

  6. Vasile Răspunde

    Raspunsul e, ca voi conducerea PNL ce ati facut pentru pensionari si pentru membrii partidului?-NIMIC !!!!! V-ati facut jocurile sa fiti pe locuri eligibile, sa va vedeti cu functiile in buzunar si gata.DEZASTRU e cuvintul de ordine in partid !!!!!!

    • Brătianu Răspunde

      Nu se răspunde la întrebare cu întrebare… Ce ați fi vrut să facă partidul pentru voi? Chiar așa, ce ați urmărit prin înscrierea în partid? Bani, avantaje, să știm și noi cum merge treaba în ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.