Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

PNL Satu Mare: ”Este foarte clar că PSD-ul va câștiga aceste alegeri”

pnlRezultatele alegerilor nu au fost primite cu foarte mare bucurie la sediul PNL Satu Mare. Atmosfera a fost destul de reținută, la fel și declarațiile liderilor partidului, care au recunoscut că PSD a câștigat aceste alegeri, cel puțin la nivel național. 

Romeo Nicoară: ”Cred că trebuie să privim cu precauție ceea ce am văzut acum pe ecranele televizoarelor, în sensul că fiind un exit-poll de la ora 20.00 poate suferi modificări, nu știu dacă substanțiale, dar vor suferi modificări. Îmi amintesc de precedentele alegeri, și din 2014, și din 2014 de la prezidențiale, când au fost și atunci cu multe declarații după rezultate și s-au schimbat unele lucruri după numărătoare. Noi avem acum aceste rezultate, la ora 20.00. Ce observăm aici este că este o fragmentare destul de însemnată a voturilor pe toate partidele, și pe partide mai mici, care, unele din ele, au șanse să intre în parlament. Asta înseamnă că la numărătoarea finală vor fi mai mulți actori politici care vor sta la masa negocierilor pentru formarea unei majorități parlamentare care să genereze un guvern. Nu știm cum se vor așterne aceste negocieri, dar ele vor începe probabil de mâine, poimâine încolo”.

Adrian Albu: ”Din păcate, este foarte clar că PSD-ul va câștiga aceste alegeri. Eu sper că nu la o așa mare diferență de scor pe cât arată acest exit-poll. Este foarte clar că diferența este mare și va rămâne mare. Sper că nu va fi atât de mare cât o vedem acolo. Mai departe, din punctul meu de vedere, este foarte clar că, având în vedere prezența foarte scăzută la vot, o parte însemnată a României instruite nu s-a prezentat la vot. România instruită, acei oameni care sunt dezamăgiți de clasa politică nu au venit să voteze astăzi, iar cei care au votat astăzi au preferat minciunile și populismele în locul unui discurs și a unei politici temperate și rezonabile. Din păcate, ăsta este adevărul, recunoaștem că astăzi, cu siguranță, PSD-ul a câștigat, indiferent la ce scor, să sperăm că rezultatul nu va rămâne chiar așa. Dacă el rămâne în această marjă, cu certitudine, vom avea exact un guvern pe care noi, cel puțin, și o parte mare a românilor, de care noi vorbim, nu și l-au dorit, adică un guvern PSD-ALDE. Ce se va întâmpla în Satu Mare, rămâne de văzut. Aș vrea să precizez că scorul pe care noi ni l-am propus, sau pe care îl dorim, este în jur de 25% din total. Trebuie să remarcăm faptul că prezența în orașul Satu Mare a fost destul de semnificativă comparată cu media națională, și în aceeași măsură, și prezența în județul Satu Mare a fost destul de mare comparată cu media națională. Totuși, având în vedere că media este scăzută, probabil că aceste procente sunt cele care explică acel rezultat la exit-poll, de 6 și ceva al UDMR-ului. Așteptăm cu calm numărătoarea voturilor și să sperăm că ne vor aduce vești ceva mai bune decât sunt astăzi”.

10 comentarii

  1. ION Răspunde

    SE RI OOOS?

  2. Ionel Bretan Răspunde

    Dar marii postaci liberali ,…unde sunt ? Nu mai postați laude peneliști mă rataților cu dormeo vost cu tot ?
    Dar perfectul pruncul tatii, soponos, dan boxerul, blidareasa, viceprimareasa blonda, gipsy Zeicu, Ghiran funcționarul, nelu consilierul, Panea vopsitul. Etc ,Unde sunt ! Dupa asa un rezultat,….Acasă cu voi ma rataților !

  3. obiectiv Răspunde

    Era clar…era clar… Când Albu sau Nicoară îi iau locul lui Andrea Paul numai clar poate fi.Clar a fost şi când PNL-ul l-a luat pe Cioloş de ,,iepure”,adică recunoaşterea publică că tu nu ai cu cine.Data viitoare…

  4. Senator ALB(u) Răspunde

    Bravos fraiere na ca nu ai ajuns senator desi multi satmareni da multi sperau sa scape de tine vai si ce te mai ridicau in slavi postacii PNL tu esti senatorul alb nu al melcilor ci cel alb, poate faci si un film despre looserul din tine

    • Bily Răspunde

      Stai sa vedem cum e cu redistribuirea.Nimeni nu garantează ca Leșu a strâns suficient si te trezești cu limbricu in Parlament.Pana acum doar iudemereii stau liniștiti,Brănoaca si Dormeo.Restul se joaca.

  5. eu Răspunde

    Satmarene nu te auddd

  6. Mircea Răspunde

    Dormeo pleacă înapoi în Ferentari .Felicitari Andreea ca-ci nu ai acceptat să faci echipa cu aceste nulitati

  7. Vasile Răspunde

    Când îi vezi te ia amețeală.Numai rebuturi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.