Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Rebranduire. Aushopping Satu Mare se deschide curând

smCentrul Comercial Auchan Satu Mare se va redeschide în 15 decembrie, noul spațiu oferind o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Satu Mare. Astfel, noul centru, situat pe strada Drumul Careiului, nr. 77-79, îi așteaptă pe sătmăreni începând cu 15 decembrie să se bucure de beneficiile pe care acest centru le oferă.

Procesul de renovare include extinderea suprafeței închiriabile a galeriei comerciale cu 250 mp, ce a permis extinderea numărului de magazine și astfel, îmbogățirea mixului comercial. De asemenea, ca parte a acestui proces, a fost modernizat interiorul centrului comercial, pentru a crea o nouă atmosferă vibrantă și plină de energie, cât și zonele de relaxare.

În această lună, noul Centru Comercial va oferi comunității locale un loc animat, unde se vor putea bucura de evenimente și momente speciale, și de o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Satu Mare.

“Ne bucurăm că putem reda comunității locale un centru comercial modern cele oferă oamenilor o experiență nouă. Lucrările s-au derulat în paralel cu activitatea centrului comercial și doresc să le mulțumesc comercianților și clienților pentru sprijinul și înțelegerea acordate. Vom continua să investim în acest proiect pentru a aduce o valoare adăugată experienței de shopping”, afirmă Tatian Diaconu, Director General Immochan România.

“Centrul nostru comercial a fost construit în 2006 și a sosit momentul să le oferim sătmărenilor mai mult,un centru comercial modern și plin de culoare. Prin extinderea suprafeței galeriei comerciale, noul concept aduce branduri internaționale noi, un confort sporit pentru cei care ne trec pragul, totul într-o atmosferă deosebită”, declară Adrian Tureanu, Directorul Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.

Aushopping  Satu Mare oferă o serie de mărci internaționale și naționale care vor îmbogăți experiența de shopping. Brandurile nou intrate sunt CCC și TXM, care alături de Pepco și Takko asigură o foarte bună reprezentare a segmentului de fashion. Oferta este completată de Silvarom, Jysk și Altex.

Investiția de la Satu Mare a costat 2 milioane de euro. 

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Uau, se deschide Aushopping Oradea la Satu Mare? Ce fain …
    ‘tui mama lui de copy-paste!
    “În această lună, … , și de o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Oradea.”

  2. Justine Răspunde

    Hey I am so excited I found your website, I really found you by mistake, while I was looking on Yahoo
    for something else, Anyhow I am here now and would just like to say many thanks
    for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love
    the theme/design), I don’t have time to look over it all
    at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read more, Please do keep
    up the fantastic work.

  3. generic carafate purchase now shop Răspunde

    This excellent website truly has all of the information I needed concerning this subject and
    didn’t know who to ask.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.