“Sexy milionara” de Satu Mare a dat lovitura. Indemnizație de 19.500 de lei pe lună

23 decembrie 2016 | 20 comentarii

ioanaProaspăt investită ca deputat, sătmăreanca Ioana Bran a primit deja și un supra-nume din partea unor publicaţii din Bucureşti. Publicația on-line Nasul.tv o numește drept sexy milionara.

Ioana Bran a petrecut miercuri prima ei zi de deputat. Tânăra deputată are 30 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a patronului Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran, numită secretar al Camerei Deputaţilor, va avea o indemnizaţie de 19 500 de lei lunar, având în vedere că membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor sunt plăţiţi la nivelul miniştrilor. Prin comparaţie, un simplu deputat are o indemnizaţie de 5.500 de lei.

Ioana Bran face PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând într-un interviu că se află la „a 4-a generație de “pălincari”. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (20)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. MUIE spune:

  ….. se infrupta din banii contribuabililor

 2. Volonte Maria spune:

  Poate îl pune consilier pe Culcean=PSD

 3. Discriminatorul de serviciu spune:

  numa ea? ca scarbele udmr-iste care iau bani publici romnesti pentru a face propaganda impotriva statului roman si o romanilor !!
  Hai săriti cu criticile postacilor ))))

 4. marius spune:

  noua achizitie a premierului Dragnea victorios asta trebuie la bucuresthi tineri care sa fie manipulati si sa faca bani de pe iepurasi din provincie

 5. cojak primar spune:

  doar asa poate scoate sexy milionara cei peste 100 dejmii de euroi bagati in campanie

 6. Ion spune:

  Ioana e o fata care va ajunge departe. E desteapta, are bun simt si este bine intentionata. Are toate atuurile sa faca o cariera frumoasa daca inteleage ca trebuie sa invete permanent si daca va sti sa-si aleaga bine consilierii si colaboratorii. Ca are bani? Ca arata bine? Foarte bine pentru ea. Ce e rau in asta? Invidia asta o sa bage pe multi in mormant…

 7. Cocolino spune:

  E….de aceea mor oamenii prin spitale! Ce medic, om normal, mai are chef sa fie calm si sa isi dea interesul pentru 50 de pacienti carei ii vede zilnic in momentul in care vede stirile astea: Palicarosa tinara cu 13.365 net pe luna (19.000 e brut). Statul nu apreciaza scoala, statul te vrea prost si analfabet.

 8. Volonte Maria spune:

  Dacă și doamna deputat este sexy, portalsm are niște gusturi !!!!!!
  E chiar urâțică ce naiba lumea nu vede !!!

 9. liviu spune:

  4000 euro lunar !!! + extra !!!
  oare ce ii scrie in fisa postului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest