Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Șoseaua de ocolire a Sătmarului. Când este programată începerea lucrărilor (FOTO)

centuraÎn cabinetul prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, miercuri, 07 decembrie 2016, de la ora 08,30 a avut loc o primă întâlnire a administraţiei publice locale cu reprezentanţii consorţiului italian care a câştigat licitaţia pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare. În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre termenul până la când trebuie să fie finalizat proiectul tehnic și când sunt preconizate că vor începe lucrările. La întâlnire au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, viceprimarul Adrian Albu, precum şi reprezentanţii consorţiului Itinera.

Întâlnirea a fost una de prezentare a echipei de constructori, respectiv de informare privind calendarul lucrărilor. Astfel, în următoarea perioadă se desfăşoară pichetarea terenului în scopul elaborării proiectului tehnic. În cadrul discuţiilor, s-a subliniat importanţa respectării termenelor, având în vedere că proiectul tehnic trebuie finalizat până în luna aprilie a anului următor, iar în luna mai  este programată începerea efectivă a lucrărilor la varianta de ocolire Sătmarului. Pentru buna desfăşurare a proiectului, la termen şi în condiţii de calitate este necesară realizarea lucrărilor în sezoanele estivale din anii 2017 şi 2018.

Prefectul Radu Bud i-a asigurat pe constructori de onesta deschidere  a administraţiei publice locale în colaborarea cu aceştia şi a transmis un mesaj clar: “Un constructor serios şi harnic are în noi cel mai bun partener, dar şi un prieten adevărat. În caz contrar riscă să devină indezirabili. Evident că rezultatul muncii lor va fi măsurată în gradul de apreciere şi satisfacere a celor aproape 400.000 de locutori ai judeţului nostru” a menţionat reprezentantul Guvernului în teritoriu. 

5 comentarii

  1. dambla Răspunde

    Da Albu ce a cautat acolo ca doar nu avea de onorat comanda de la Intercompany pentru sucuri. Trantorul

    • GEO Răspunde

      Eu apreciez foarte mult activitatea domnului ALBU. Un om onest si calculat. Ar fi foarte util sa isi dea toti interesul macar atat cat isi da el pentru Satu Mare si pentru satmareni.

  2. ion Răspunde

    Bud zilele tale is numarate la palat asa ca nu te aventura in mari proiecte pe care nu le poti duce la capat

  3. @GEO Răspunde

    Da ce activitate are ma rog domnul ALBU de o apreciez asa mult, acest onest si calculat acedt pierde vreme si nu vin la primarie deloc, enumera 2 lucruri facute de el in toate mandatele sale de vitel-primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.