Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Strângere de fonduri pentru tehnicianul decedat la spital

colegiul-medicilor-destistiDeplângem trecerea ȋn nefiinţã, foarte prematur, a celui care a fost colegul nostru, tehnician dentar.

Colegiul Medicilor Dentiști Satu Mare ȋmpreunã cu Ordinul Tehnicienilor Dentari Satu Mare sunt alãturi de familia ȋndoliatã și o sprijinã intru totul.

Facem un apel  la toţi colegii noștri medici stomatologi, tehnicieni dentari precum și la toţi cetãţenii care doresc sã doneze pentru sprijinirea familiei ȋndoliate sã se prezinte la sediul Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare (mun. Satu Mare, Piaţa Eroilor Revoluţiei Nr. 23), unde s-a iniţiat o strângere de fonduri ȋn numele colegului nostru decedat prematur.

Strângerea de fonduri  va fi iniţiatã ȋncepând cu data de 05 Decembrie 2016.

COLEGIUL MEDICILOR DENTIŞTI SATU MARE

PREŞEDINTE – Dr. RAŢIU COSMIN

ORDINUL TEHNICIENILOR DENTARI SATU MARE

VASS ROBERT- TEHNICIAN PRINCIPAL

 

6 comentarii

  1. B.Sebastian Răspunde

    Pentru ce mai exact strângeți bani ? Ce a avut el de căutat la bar cu copil acasă ? De ce a trebuit sa bage bani la aparate ? Așa bun exemplu e ? Hai lasă 🙂 am ajuns sa ridicam o persoana in slavi , da păcat ca a lăsat o femeie cu un copil mic , însă nu cred ca le a pasat de ei din moment ce a fost la păcănele , și când a câștigat 12 milioane a fost cel mai fericit … împreuna cu alcoolu frumoase vicii

  2. never Răspunde

    Cred ca atunci cand redactezi un pseudo necrolog doi in-trunul ,cu o campanie de donatii bonus este o chestiune de maxim bun simt sa treci si numele celui a carui memorie o evoci si in numele caruia strangi donatii.Astfel dovedesti ca ai respect atat in privinta decedatului cat si a celor care doneaza.Vad ca nu aveti nici o problema asupra identitatii atunci cand va semnati ,ba chiar o faceti cat se poate de pompos si mai ingrosat decat textul in sine.Este trist sa vezi cat de jos coboara nivelul intelectual de la an la an in acest oras.
    ps.Transmit condoleante pe aceasta cale familiei indoliate chiar daca nu stiu despre cine este vorba.

  3. Calin Răspunde

    Bine spus! Este folosit un nou pretext pentru a-si vedea scris numele cu majuscule!

  4. Euro Răspunde

    Condoleanțe fam. îndoliate.
    Dacă se vor face în continuare și pe viitor astfel de campanii pt. donații urmăriți rubrica decese din ziare că o să fie mult de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.