Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tragedie fără margini în accidentul de la Ghenci. Nathanel a pierdut lupta

accident-crestiniTragedie fără margini în familia Balog în urma cruntului accident de circulație produs luni dimineața la Ghenci.

În urma teribilului eveniment, a decedat și cel de-al doilea copil al familiei Balog, Nathaniel, care avea doar un an și 9 luni. Este al doilea deces în acest caz, după ce, la doar câteva ore după producerea accidentului a decedat cel de-al doilea copil al familiei Balog, de doar nouă luni.

În continuare, cei doi părinți, George și Ligia, se află în stare foarte gravă la un spital din Cluj Napoca.

Reamintim că luni dimineața, mașina condusă de George Balog s-a izbit de un cap de pod la Ghenci după care s-a răsturnat într-un canal colector. Cei patru membrii ai familiei Balog: George, Ligia, Nathanael și Luca Timothy au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii.

16 comentarii

  1. DUMNEZEU NU EXISTA Răspunde

    Sa se odihneasca in pace, copii unui corespondent radio crestin se prapadesc int-un accident rutier cu ce au gresit ei oare Doamne, de ia-i luat inanite de vreme.

  2. bogdan Răspunde

    Nu da vina pe Dumnezeu,ce treaba a avut Dumnezeu cu accidentul?Nu El a vrut sa se întâmple asa,El nu e crud si rău astfel încât sa ia copiii unei familii,cunoati circumstantele accidentului?de ce a intrat in acel cap de pod,care a fost cauza?imediat dam vina pe Dumnezeu care ne iubeste si care nu doreste ca oamenii sa moara

    • cucu Răspunde

      pai de unde sa stie? o sa urle in biserica lor ca Dumnezeu a dat Dumnezeu aluat, fara sa aduca aminte de viteza de 130 ce a avut-o nebunul, neasigurarea pasagerilor ca de, avem masina tare si rezista.

      • Dany Răspunde

        Bai ignorant cu 2 clase…nu ai nici un drept sa judeci sau sa faci nebun pe careva…s-au umflat carnatii in tine? Obositule…te calc in picioare

        • cucu Răspunde

          pai ce sa zic eu cu calcatul in picioare?
          astept!
          daca nu lua capul de pod si intra in alta masina si omora alti nevinovati te simteai mai bine/
          daca era cineva din familia ta si il omora prostul ii luai apararea?
          eu cu 2 nu doua clase daca cineva respectiv tu i-mi omori familia ce crezi ca fac mai departe?
          ma duc la biserica ta si ma rog intru iertarea lor sau te omor?

  3. @bogdan Răspunde

    Serios spunele tu asta parintilor daca vor supravietui..desteptule care esti…las ca te atinge si pe tine viata si vorbim pe urma…cum e cu iubirea lui..

  4. bogdan Răspunde

    In marea Lui iubire la dat ca jertfa pe unicul Sau fiu pe Isus,pentru noi oamenii,si eu am pierdut pe cineva drag in moarte,dar îmi pastrez speranta in inviere,si Dumnezeu are miliarde de îngeri in cer,crezi ca avea nevoie de acesti copilasi ca sa fie ingeri?sant sigur ca daca parintii cred in inviere isi vor revedea copii.

    • cucu Răspunde

      baaaaaaaaaaaaaaaa! ei i-au omorat.

      • rat maria Răspunde

        Da tie cine iti da dreptul sa ii judeci??????Esti cumva perfect si te crezi in masura sa dai sentinte?
        Ia piatra si arunca daca esti fara vina!!!!!

        • Cristi Răspunde

          EL NU A OMORAT PE NIMENI! IDIOTUL ASTA A UCIS DOI COPII!!! SI A NENOROCIT O FAMILIE! SI FEMEIA AIA INCONSTIENTA ARE ACEEASI VINA! STATEA CA IDIOATA CU PRUNCUL PE SCAUNUL DIN FATA! ARUNCA ORICINE CU PIATRA! E UN UCIGAS INCONSTIENT!SUNT CU MULT MAI PERFECT DECAT POCAITUL ASTA! DATI VINA PE DUMNEZEU? IDIOTUL ASTA E SINGURUL VINOVAT! SI COPII TRAG!

  5. @bogdan Răspunde

    Saracul de tine ai luat-o pe aratura rau de tot tu ca om esti materie care odata ce mori te descompui ce ingerii ce inviere vorbeste vere…moaste ..oase..esti

    • cucu Răspunde

      pai nu vrei sa fac scimb de materii cu nevastata?
      sunteti dusi rau mai oameni. ala o sa fie acuzat de omor din culpa, nevastasa sper ca este judecatorul cu capul pe umeri si o sa fie acuzata de omor prin imprudenta, desi merge si din culpa daca e procurorul bazat si la puscarie cu ei. si asa va place voua la loc cu verdeata si mantuire

  6. Smara Răspunde

    Off..:( .. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace, iar parintilor sa le dea putere sa treaca peste aceasta incercare, fara sa isi piarda credinta! Omul este materie, dar mai mult decat materie, omul este si suflet! Spre bucuria noastra..sufletul nu moare :). Cu cat incerci sa intelegi mai bine lumea, cu atat iti dai seama ca nimic nu e la voia intamplarii si ca Dumnezeu exista. In lumea asta toti suntem trecatori ..unii stam mai mult, altii mai putin, dar nu durata din viata asta conteaza, ci sa mostenim viata vesnica, viata ce va urma, alaturi de Dumnezeu.

    • cucu Răspunde

      este valabil si pentru tine:pai nu vrei sa fac scimb de materii cu nevastata?
      sunteti dusi rau mai oameni. ala o sa fie acuzat de omor din culpa, nevastasa sper ca este judecatorul cu capul pe umeri si o sa fie acuzata de omor prin imprudenta, desi merge si din culpa daca e procurorul bazat si la puscarie cu ei. si asa va place voua la loc cu verdeata si mantuire

  7. y Răspunde

    Mai cucu vezi ca judeci greșit. ..vezi ca nu ai dreptate deloc…..nu a fost deloc așa cum zici tu…întâi interesează te afla cum sa întâmplat și după aia judeca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.