Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Un ucrainean s-a spânzurat din dragoste. Este în comă la Spitalul Județean Satu Mare

ambulanta-noapteaUn tânăr cetățean din Ucraina a vrut să se sinucidă azi noapte din dragoste. Este vorba despre un adolescent de numai 17 ani, cetățean ucrainean, care a vrut să-și pună capăt zilelor prin spânzurare supărat că iubita din România nu-l mai vrea.

Tânărul din Ucraina se afla la niște rude în localitatea Decebal. Aici a avut o discuție cu iubita lui care cel mai probabil i-a spus că dorește să pună capăt relației dintre cei doi.

Tânărul s-a supărat și a amenințat că se sinucide. După ce a băut circa un jumătate de litru de vodcă, a ieșit din casă, în jurul orei 1,00, și și-a pus în aplicare planul. A legat cureaua de la pantaloni de una dintre barele de fier ale lugojului de viță de vie din curtea rudelor sale și s-a spânzurat.

Din fericire, a fost găsit la scurt timp de una dintre rudele sale care a intervenit rapid și a tăiat cureaua cu care voia să se spânzure. A fost solicitată imediat intervenția Ambulanței.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, doctorul Lucian Tarța, a declarat pentru PortalSM că în momentul în care echipajul ambulanței a ajuns la locul faptei, tânărul se afla în comă, dădea semne de suferință cerebrală în urma șocului produs de tentativa de spânzurare, dar încă respira.

I s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportat la Urgențe unde i s-a făcut un CT. Medici au decis ca să-l interneze, fiind într-o stare foarte gravă. În prezent, prognosticul medicilor este foarte rezervat în ceea ce privește șansele de supraviețuire. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.