Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

Accident cumplit. Un microbuz s-a izbit de o cisternă (VIDEO)

microbuzUn cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a două persoane, s-a produs ieri noapte în localitatea Teaca din județul Bistrița-Năsăud. Un micobuz care venea de la București spre Satu Mare, și în care se mai aflau, alături de șofer, alte trei persoane, s-a izbit frontal de o cisternă.  Din investigațiile efectuate de către polițiști reiese că șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin o cisternă înmatriculată în Ucraina.

În urma impactului, șoferul microbuzului și pasagerul din dreapta au fost răniți. În microbuz se mai aflau și alți doi pasageri. Din fericire, cisterna era goală în momentul producerii accidentului.

„Două victime în stare mai gravă vor fi transportate la Mureș, cu echipaje din județul Mureș. Acestea prezintă traumatism toraco-abdominal închis, cu fracturi costale, posibilă leziune de organe intraabdominale, motiv pentru care vor fi transportate la Centrul de Traume Mureş.”, a declarat medicul SMURD Tudor Tiberiu.

Celor două victime le este pusă viața în pericol, potrivit medicului SMURD. 

Microbuzul implicat în accident era însoțit de un alt microbuz, ambele îndreptându-se spre Satu Mare și mai apoi spre Cehia, acolo unde munceau pasagerii pe care îi transportau.

Sursa: bistriteanul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.