Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident grav în Ungaria. Microbuz din Satu Mare implicat. Ce spun călătorii (FOTO)

accident1Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea a zeci de persoane, a avut loc în data de 13 ianuarie pe autostrada M3 din Ungaria. Șoferul unui microbuz din Satu Mare, plin ochi de călători, ce se îndrepta spre aeroportul din Budapesta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pierde controlul volanului și se izbește de parapeții de protecție de mai multe ori. În urma impactului, o parte dintre călători au fost aruncați din microbuz, ajungând pe asfaltul autostrăzii. 

Potrivit martorilor la eveniment, toți cei care se aflau în acel moment în microbuz au fost răniți, unii chiar foarte grav. Două femei au fost internate la un spital din Budapesta, iar o altă persoană nu se poate ridica nici acum din pat, iar alte persoane au fost internate ulterior în diferite spitale.

Călătorii care se aflau în acel moment în microbuz s-au arătat foarte nemulțumiți atât de șoferii firmei de trasport cât și de atitudinea patronului acesteia.

Contactat telefonic la scurt timp după producerea accidentului, patronul firmei a spus că vinovați sunt călătorii care i-ar fi cerut șoferului să conducă mai repede pentru a ajunge la aeroport. Apoi nu ar mai fi răspuns la telefon.

După trei ore de stat în frig, la locul producerii accidentului apare un alt microbuz, al aceleiași firme, care-i preia pe călători. Însă și șoferul acesteia, în loc să fie atent la drum, ar fi vorbit aproape tot timpul la telefon.

Vreau să atrag atenția tuturor celor care își aleg să iasă din țară cu mijloace de transport rutier să fie extrem de atenți ce companii aleg. Mai ales firma respectivă se comportă deseori cu clienții care își dau încrederea ca și cu animalele. Este de necrezut nesimțirea patronului companiei care refuză să dea față cu oamenii care au avut de suferit și care cer daune. Este de necrezut și competența și profesionalismul șoferilor inconstienți. Doar un miracol i-a salvat pe toți”, relatează o sătmăreancă, pasageră în acel microbuz.

Sursa: text si foto: Vasile Dale

8 comentarii

  1. aaa Răspunde

    si care-i firma respectiva? care-i scopul articolului? ca nu are nicio noima. v-ati gasit si voi destepti sa scrieti jumatate de articol.

  2. Dan Răspunde

    De ce nu faceți public numele firmei?… Denigrați firma?
    Daca era un funcționar public din alta instituție care a făcut ceva,sigur apărea și numele instituției și al lui. Atunci nu se întreabă nimeni dacă îi este afectată imaginea?

  3. next Răspunde

    Dupa NR de inmatriculare nu e greu sa va dati drama care firma de transport

  4. next Răspunde

    Dupa NR de inmatriculare nu e greu sa va dati seama care firma de transport

  5. Lavinia Ostate Răspunde

    Am venit azi noapte din Budapesta cu aceasta firma de transport si ma apuca fiorii cand citesc acuma…

  6. M Răspunde

    “Mai ales firma respectivă se comportă deseori cu clienții care își dau încrederea ca și cu animalele”

    Nu cunost nici o firma care se numeste: RESPECTIVA (citat din text), ori esti jemcher pana la capat, ori mai bine nu spui nimic.

    portalsm, chiar e vorba de EFI Travel, dupa cum reiese dupa placuta masinii?

  7. Marius Răspunde

    Firma este FULOP IMPEX SRL (EFITRAVEL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.