Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident. Loviți pe zebră. Vinovatul a fugit

trecerea-de-pietoniUn conducător auto care a accidentat doi pietoni  şi a părăsit locul faptei, a fost identificat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rutier.

În  dimineaţa zilei de 08.01.2017, în jurul orei 06.00, poliţia a fost sesizată că pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Doi bărbați, unul de 39 de ani, din localitatea Baba Novac, și unul de 25 de ani, din Satu Mare, aflați în calitate de pietoni pe partea carosabilă a străzii Iuliu Maniu, au fost accidentați de un autoturism, al cărui conducător auto, după ce a acroșat partea din spate a unui alt autoturism, a plecat de la fața locului.

În scurt timp de la producerea evenimentului, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au reușit identificarea unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Tătărăști, bănuit de comiterea faptei și care după identificare a refuzat recoltarea de probe biologice pentru a se putea stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz de a se supune prelevării de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.