Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Aeroportul Baia Mare se deschide în curând. Posibile curse spre Paris, Londra (VIDEO)

wizzLucrările de reabilitare a Aeroportului Baia Mare sunt aproape finalizate și va fi operațional în cel mai scurt timp.

Directorul general al Aeroportului Internațional Baia Mare, Dorin Buda, spune că cel târziu la vară maramureșenii vor putea zbura de aici atât pe curse naționale cât și internaționale.

”Lucrările de modernizare a Aeroportului Baia Mare sunt finalizate în proporție de 99%. Cred că maramureșenii vor avea o surpriză plăcută, cel târziu în vară, dar noi sperăm că și mai repede, aeroportul va deveni operațional și maramureșenii vor putea zbura de aici spre rute interne și externe”, spune directorul aeroportului băimărean.

Acesta a mai adăugat că în prezent se poartă discuții cu două companii low-cost.

”Imediat ce aeroportul va fi operațional vor fi semnate și contractele cu companiile low-cost. Discuțiile le port acum cu două companii, dar contractul va fi semnat doar cu una dintre acestea. Decizia de a opera noi rute externe aparține exclusiv companiilor aeriene, dar cele mai probabile rute vor fi Paris, Londra, Roma, Milano și Madrid. București va fi cu siguranță”, a mai spus Dorin Buda.

Cel mai probabil, Aeroportul Baia Mare negociază cu Wizz Air și Ryanair. 

Dacă sătmărenii nu se mișcă repede, atunci ar putea pierde câteva curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare în favoarea celui din Baia Mare. Pentru aeroportul sătmărean sunt vehiculate curse spre Paris, Roma și spre Germania. 

Sursa: maramurestv.ro

 

8 comentarii

  1. Otto Răspunde

    Memmingen

  2. Timea Funkenhauzer Răspunde

    Memmingen

  3. chis calin Răspunde

    oamenii astia ar trebuii inchisi au taiat padurea ca sa toarne astfalt nu sunt normali la cap !!!

  4. Marcela vancea Răspunde

    Bergamo bergamo bergamo !!!!!!!!!

  5. SIHA Romania Răspunde

    Memmingen

  6. Dorin Răspunde

    Ati facut in toata tara piste sa trimiteti mai toti prosti in west si pe cei carora nu le dati nici o sansa, dar oricine merge undeva, va trebui sa urmeze turma, mai ales ca numai piste de rahat is in tara asta dedicate pt toate companiile de oi. Daca vrei o companie serioasa tot numai la Bucuresti gasesti si nici acolo nu-s toate roz! Mergeti in the hell cu pistele voastre fraieri ai CJ!

  7. Lica Răspunde

    Anche aeroporto di Bologna

  8. olear Răspunde

    Curse catre Barcelona Catalunya unde traiesc o multime de oameni din nordul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.