Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Aldo Blaga, lansare album și concert caritabil. Invitați de marcă

aldo blagaCunoscutul interpret sătmărean Aldo Blaga își va lansa la Satu Mare primul său album în cadrul unui concert caritabil.

Primul album al lui Aldo Blaga, ”Despre Dragoste”, care înglobează creaţii proprii compuse de-a lungul vieţii sale artistice, va fi lansat la Satu Mare în data de 10 martie, cu începere de la ora 20.00, la Teatrul de Nord.

Albumul va fi lansat în cadrul unui concert caritabil, iar banii adunați vor fi donați unor scopuri caritabile din Satu Mare.  

„Despre Dragoste” se vrea a fi un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să dăruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puţin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte. Despre Dragoste” poate fi şi un pansament pentru toţi cei care au în familiile lor oameni suferinzi, fie că e vorba despre cancer, sindrom Down, Asperger, autism, etc., pentru simplul fapt că toate fondurile strânse în urma publicării albumului vor fi dirijate spre ajutorarea celor ce au cea mai mare nevoie. Dacă ai o rudă, un prieten, o cunoştinţă în suferinţă… dacă vrei să dai o mână de ajutor, în orice fel, eu – Aldo Blaga – îţi ofer un mijloc excelent de a ajuta, de a-i inspira pe alţii să ajute şi de a face un bine oamenilor care au nevoie. Îţi ofer o bucată din mine care sper să crească în tine şi să poţi dărui mai departe”, a precizat, în cadrul unei conferințe on-line, Aldo Blaga.

Concertul va avea și invitați celebrii din show-biz-ul românesc. Este vorba despre Horia Brenciu, Mihaela Tatu, Liviu Teodorescu, Feli, mentalistul Cristian Gog, stand-up comedy cu Grăsuțu, iar Loga Dance va asigura partea de dans a spectacolului.

Biletele pentru acest super-spectacol vor putea fi achiziționate de la Agenția Teatrală de la o dată care va fi comunicată ulterior. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.