Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Amenință că se aruncă în Someș. Pentru a câta oară

sinucigas3Autoritățile au fost puse iar pe drumuri de sătmăreanul Mircea Oros care a amenințat că se aruncă în Someș de pe Podul Golescu. A făcut acest gest de cel puțin 20 de ori până acum, ultima dată fiind chiar vineri seara. 

La fața locului au ajuns pompierii, ambulanța, SMURD-ul și polițiștii și încearcă să-l determine pe sinucigaș să nu recurgă la acest gest. În aceste momente sunt purtate negocieri între autorități și sinucigaș. 

Vom reveni cu amănunte.

 

5 comentarii

  1. 007 Răspunde

    Mai frate, gasiti o solutie cu individul(nebunul?) asta,ca toaca banii nostrii cu institutiile care sunt obligate sa intervina aproape saptamanal,sa nu mai zic de imobilizrea unei ambulante cu echipaj cu tot.Da intreb,DE CATE ORI poate individul(nebunul?) asta sa-si bata joc de noi toti,in fiecare zi? Oare nu exista nicio solutie ?Sau cei care trebuie sa raspunda ii doare-n cur de banul public,cheltuit cu aceste interventii,chiar NEJUSTIFICATE.
    Eu sincer spun ca internarea lui la Centrul de Recuperare de la Sighet,ESTE OBLIGATORIE.

    • figaro Răspunde

      sau ar mai fi solutia sa il impinga careva… si a doua oara sigur nu mai ameninta ca sare.

  2. comentator Răspunde

    Trebuie stropit cu apă din Someş că este rece ca naiba. Imediat îi trece cheful. În altă ordine de idee eu zic că ar trebui pus la plata cheltuililor de intervenţie că are de unde să plătească. Şi crede mă că nu este nebun. Dacă ar fi, atunci face o dată, de două ori sau de trei ori şi îi reuşeşte. Este absolut conţient de exact ce face. ŢIRCUS face.

  3. dana Răspunde

    Vrea omul sa fie bagat si el in seama..

  4. cristim Răspunde

    La fața locului au ajuns pompierii, ambulanța, SMURD-ul și polițiștii și încearcă să-l determine pe sinucigaș să recurgă la acest gest.

    Poate chiar vor reusi sa il determine sa faca gestul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.