Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Cartierul Sătmărel, transformat într-un patinoar uriaș (FOTO&VIDEO)

satmarel5Zilele trecute, sătmărenii se plâmgeau de faptul că nu au un patinoar în oraș. Chiar dacă nu la standarde înalte, un astfel de patinoar, și încă unul uriaș, se află la doar câțiva kilometri de municipiul Satu Mare, și anume în Sătmărel. 

Toate străzile din acest cartier rural, care aparține de municipiul Satu Mare, și care, în mod normal, ar fi trebuit tratat ca atare, sunt acoperite cu zăpadă bătătorită care, din cauza temperaturilor foarte scăzute, s-a transformat în polei. 

Abia dacă reușești să stai în picioare dacă te încumeți să ieși pe aceste străzi, de autoturisme nici nu are rost să mai vorbim. 

Se poate constata, cu ochiul liber, că aici nimeni nu a acționat, sub niciun fel, pentru a cel puțin strpzile principale să fie deszăpezite și desghețate.

O locuitoare a acestui cartier a trimis redacției PortalSM mai multe fotografii și un scurt video care sunt mai grăitoare decât orice cuvinte. Vă lăsamă să le vizionați și să trageși singuri concluziile. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.