Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Cum și-a cerut sătmăreanul Marius Onuc de la ProFM iubita în căsătorie (FOTO)

onucSătmăreanul Marius Onuc, matinalul de la ProFM, își povestește peripețiile prin care a trecut, când și-a cerut iubita în căsătorie. Deși s-a pregătit mult timp pentru marele moment, când a venit vremea să facă pasul a avut emoții, și în cele din urmă a trebuit să improvizeze. Însă totul a ieșit ca la carte, iar acum Marius și Raluca se pregătesc de nuntă.

Alegerea momentului potrivit pentru oferirea inelului i-a dat multe bătăi de cap vedetei de la ProFM. În cele din urmă, totul s-a întâmplat într-un restaurant din Berlin.

„Am luat un city break la Berlin unde am plecat cu iubita mea. Planul a fost altul, pentru că în vacanţă am luat cu mine şi un inel. Am avut nişte emoţii … Inelul l-am urmărit mult timp pentru a-l prinde la reduceri. După ce am luat inelul, am intrat în panică pentru că nu ştiam cum şi când să-l dau. Mă gândeam că dacă-l ofer de Crăciun, o să fie un clişeu. Nici de Revelion nu am vrut, că mă gândeam că în fiecare an Revelionul o să ne umbrească aniversarea. În aceste căutări mi-am dat seama că sunt praf şi pulbere la organizat de orice”, a povestit Marius Onuc pentru ProFM.

Odată ajuns la restaurantul ales ca locul de desfășurare al marelui eveniment, Marius a dat peste alte probleme. Dar să-l lăsăm chiar pe el să-și povestească peripețiile.

„Ajungem acolo, era la etajul 17, panorama frumoasă, dar jos, la intrare, trebuia să lăsăm gecile. Eu aveam în geacă inelul. Bodyguardul ne-a spus că trebuie să lăsăm gecile jos pentru că în restaurant nu sunt cuiere. I-am spus că am ceva la mine şi nu pot lăsa geaca. S-a uitat lung, crezând că am altceva. I-am spus că am inelul de logodnă şi m-a lăsat cu haina pe mine”, spune Onuc.

Povestea s-a terminat cu happy-end și cu lacrimi de bucurie.

„Şi am început: de câte vreme ne cunoaştem noi? Am povestit un pic, după care i-am spus: pentru că relaţia noastră este atât de frumoasă şi pentru că ne ştim de vreo doi ani… Am scos cutia şi îmi spuneam în gând: „Doamne, sper că n-am uitat inelul în hotel! Pentru că l-am scos să-l curăt, să-l şterg de praf, pentru a fi impecabil”. Îţi dai seama ce mi-a trecut prin cap. Am desfăcut cutia, inelul era înăuntru şi a început să plângă. Am dat inelul şi a zis DA !”, povestește Marius Onuc.

Și pentru că totul a ieșit cum nu se poate mai bine, Marius și Raluca se pregătesc acum de nuntă.

Sursa: www.profm.ro

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Să fie fericiți mereu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.