Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Exemplu. Un bătrân de peste 70 de ani, mătură şi trotuarele vecinilor (VIDEO)

batran matura stradaCu toate că este trecut de 70 de ani și se mișcă greoi, un bătrân din municipiul Satu Mare dă un exemplu noii generații, după fiecare ninsoare.

El se echipează, iese din casă și mătură zăpada din faţa casei sale de pe b-dul Cloşca, dar şi din faţa caselor vecinilor. Bătrânelul simpatic, educat în alte vremuri, nu aşteaptă intervenţia firmei de deszăpezire, nici nu se plânge că nu este ajutat. Pune mâna pe mătură, şi încet, cu viteza cu care îi permite puterea, mătură zăpada de pe trotuar.

Din imaginile surprise se poate vedea că se mişcă destul de greu, dar probabil şi mişcarea în aerul curat îi face destul de bine. Mai dă de câteva ori cu mătura, mai face o pauză, dar până la urmă îşi termină cu bine treaba şi e fericit că şi-a făcut datoria de bun cetăţean.

 

 

6 comentarii

  1. Molnar Răspunde

    si la fel….pe closca sunt restul cetatenilor, care si-au platit constiinciosi impozitele, si asteapta ceva in schimb. dar se vede ca si primarul e educat in alte vremuri, cand statul doar incasa, fara sa aiba cineva iluzia ca ar si putea primi ceva in schimb. la ce sa mai dea banii firms de salubritate pe tractoare, remorci si lopeti, cand pot aronda fiecarul cetatean peste 12 ani cate 6 mp de trotuar asfalt de dezapazit, si au rezolvat problema. trebuie doar putina educatie, si eventual niste pulane pe spate din partea militiei locale, pana se urnesc lucrurile.

    • Alt Răspunde

      Acesta a fost doar un articol despre un om detreaba in varsta care la randul lui si-a maturat zapada de prin jurul casei. Atat si nu mai mult, nu fi flustrat ca iti strica sanatatea si pana cand era gata comentarul poate si zapada disparea din fata casei.

  2. pintea ioan Răspunde

    Ziarr manipulator ziaristi vinduti presa zero ,bani luati din campanie multi, simplu ,cine nu da bani acestui ziar de caca,o pateste prin articole

  3. Closca Răspunde

    Filmarea sa inteleg ca ….? asa pare oricum acel batranel are 85 ani

  4. eu Răspunde

    Mi se pare normal ca-si curata fiecare trotuarul in fata casei si eu am curatat si am dat cu sare in fata casei mele.Si mai laudabil este ca la asa o varsta inaintata are atata ambitie, este un exemplu pentru altii mai tineri si mai in forma.Oricum, daca cineva isi rupe vreun membru pe trotuarul tau necuratat platesti!

  5. [email protected] Răspunde

    Nu cred ca de laude are nevoie bietul batran. La Satu Mare iarna abia a inceput si e plin de gheață pe trotuare. Nu ajunge sa maturi zapada, cu gheața de sub ea ce facem?? Si zapada trebuie inlaturata, dar derdelusul poate provoca tragedii. Florisalul care incaseaza sume de 3 ori mai mari decat in alte orase, trebuie sa indeparteze gheața din cat mai multe locuri. Ce zic cei de la aceasta firma despre omul din imagine??? Ar putea fi bunicul lor. Bunicii ar trebui sa aiba parte de un pic de liniste, nu de lopata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.