Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de lângă Casa de Modă

5 ianuarie 2017 | 5 comentarii

accident casa de moda7Polițiștii  Biroului Rutier Satu Mare au investigat un  accident de circulație  produs ieri  în centrul municipiului Satu Mare. În fapt,  în jurul orei 16:10, o conducătoare auto de 24 de ani din Satu Mare, conducând  autoturismul personal pe strada Horea,  pe fondul virajului la stânga la  intersecţia cu b-dul I.C. Brătianu, a accidentat ușor o femeie de 44 de ani din Satu Mare,  care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea  stăzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Virajul la stânga de pe strada Horea a fost interzis după ce, pe aceeași trecere de pietoni, de lângă Casa de Modă, un bătrân a fost ucis în urma unui accident rutier. Recent s-a revenit asupra acestei decizii iar rezultatele nu au întârziat să apară. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Emil spune:

  Virajul la dreapta de pe strada Horea a fost interzis…?????
  SAU VIURAJUL LA STANGA…..?????????

  AOLO PRTALSM CE FACETI…..????????

 2. vasile spune:

  Portalsm.ro!!!…Va urmaresc de o vreme…aveti grave probleme de orientare si gramatica…recomand celui care a scris articolul de mai sus sa-si lege la mana stanga fan,la mana dreapta paie si-apoi …ca-n armata…stangul…stangul…stang-drept-stangul…si tot asa…!!!!

 3. ea spune:

  Gabore, in calitate de specialist pe linie de circulatie, ce ai de zis, ca tie ti-a casunat sa ridici restrictia de viraj la stanga?
  Mai trebuie sa moara cineva nevinovat ca sa cautati si sa gasiti o solutie de “siguranta traficului”??

 4. sātmāreanul spune:

  Ar tebui instalat semafoare cu buton la intersectia respectivā sau sensgirator !

 5. Vasile spune:

  Masura (ridicare interdictiei de a vira la stanga) a fost luata pentru ca soferii sa mai economiseasca timp, sa nu piarda timpul in giratoriu; rezultatele se vad: s-a castigat timp … cu victime, din nou. Giratoriul il faci in maxim 2 minute in trafic normal. Eu unul prefer prin giratoriu decat sa pierd mai mult timp cu virajul la stanga. E drept, n-am masina bengoasa sa ma bag peste ceilalti sa-i fortez sa ma lase sa trec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest