Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Haideți să ne unim și să donăm pentru starostele Florin Bandici

starosteCunoscutul staroste sătmărean Florin Bandici trece printr-o foarte grea perioadă, fiind în comă la Spitalul Județean Satu Mare în urma unui accident produs în cursul lunii decembrie. 

Artiștii sătmăreni s-au unit și roagă comunitatea sătmăreană să-l ajute.

”Dragi prieteni,stimati satmareni,vin din nou inaintea dumneavoastra cu rugamintea de a face un apel umanitar de data acesta pentru bunul nostru prieten Florin Staroste Bandici care dupa cum stiti se afla intr-o stare grava la Terapie Intensiva a Spitalului Județean Satu Mare. Costurile pentru o zi de spitalizare se ridica la 1400 ron/zi. Desi este asigurat, C.A.S. nu despagubeste accidentele din culpa.HAIDETI SA NE UNIM SI SA DONAM PENTRU FLORIN!!!!ARE NEVOIE ATAT DE AJUTORUL NOSTRU CAT SI DE AJUTORUL LUI DUMNEZEU!!!!”, se arată într-o postare făcută pe Facebook de artiștii sătmăreni. 

Totodată, Asociația “Be active” pregătește un nou eveniment caritabil pentru a susține familia cu plata cheltuielilor medicale ale cunoscutului staroste Florin Bandici.

”În urma accidentului suferit la începutul lui decembrie, starostele Florin Bandici se află în comă profundă. Asigurarea nu-i acoperă spitalizarea, astfel, împreună cu prietenii artiști pregătim un nou eveniment caritabil. Detalii în curând”, se arată într-un comunicat remis de Asociația “Be active”.

Cont RON: RO36BTRL03101201R868224XX

Cont EURO: RO11BTRL03104201R86824XX

SWIFT        BTRLRO22

Titular: Bandici Aurel

Un comentariu

  1. Marius Răspunde

    Cred ca s-a strecurat o greseala la contul de LEI. In video, la finalul contului apare 6824xx, iar in text 68224XX. Pare a fi un 2 in plus..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.