Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Iarna îmbogățește service-urile auto. Accidente cu nemiluita

service autoIarna îi îmbogățește, la propriu, pe proprietarii service-urilor auto din Satu Mare. Numărul mare de accidente produse în ultima vreme a aglomerat foarte mult activitatea acestora.

Proprietarul unui service auto din Satu Mare ne-a declarat că pur și simplu nu mai poate face față cererilor.

”După anul nou am avut foarte multe solicitări. Aproape că s-au dublat. Și asta nu este doar la mine. Am vorbit cu colegi de-ai mei din breaslă și la fel este peste tot. Mulți dintre noi nu am deschis decât în nouă ianuarie, așa că ne-am cam aglomerat în această perioadă”, ne-a declarat patronul de service auto sătmărean.

Însă, în cea mai mare parte, aglomerația de la atelierele auto sunt cauzate de numărul mare de accidente produse în ultima vreme.

”Au fost foarte multe accidente. Poate mai multe ca niciodată. Nu se poate spune că au fost cine știe cât de grav. Trebuie schimbate aripi, capote, bare de protecție. Însă nu avem doar astfel de probleme. Mulți sătmăreni nu și-au pregătit cum trebuie mașinile pentru iarnă. De exemplu, un sătmărean a venit să-și schimbe cauciucurile de vară doar în data de 9 ianuarie”, ne-a mai spus sătmăreanul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.