Iarna ne-a suprins din nou. Cum se circulă în oraș (FOTO)

12 ianuarie 2017 | 9 comentarii

iarnaDeși ninsorile de astăzi au fost anunțșate cu mai multe zile în urmă, se pare că iarna ne-a suprins din nou, atât pe noi, cât și pe autorități. 

A început să ningă abundent încă de la ora 7.00, dar nicio stradă din Satu Mare nu a fost curățată de zăpadă. Nici măcar podurile sau principalele artere nu erau curățate de zăpadă până la această oră. Începe să se aștearnă un strat de zăpadă.

Se circulă foarte greu pe toate arterele din municipiu și, cel puțin până la ora 9.00, nu a putut fi văzut niciun utilaj de deszăpezire prin Satu Mare. 

Potrivit meteorolohilor, va continua să ningă și azi, și mâine și poimâine. Sătmărenii nutresc speranța că totuși se va interveni, cel puțin pe principalele artere de circulație din Satu Mare. Altfel…

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. unu spune:

  gil fratele meu toate drumurile duc spre… Odoreu:)

 2. demisia spune:

  Demisia in bloc a intregii conduceri a Primariei SM

 3. Sorin spune:

  In fiecare an “suntem pregatiti pt. a face fata zapezii, viscolului etc.” dar de fiecare data suntem “surprinsi” ba ca de ce ninge noaptea, ba ca cetatenii si soferii nu stiu ce nu respecta, orice doar cei responsabili cu deszapezirea nu au nicio vina!
  Domnule primar asteptam o reactie rapida a d-voastra si faceti cunoscut satmarenilor care este contractul de deszapezire cu ce firme etc.
  Asteptam …..

 4. remus spune:

  Nu ne-a surprins nimic. Se stia dinainte ca daca ninge vor astepta sa apara soarele ca sa rezolve problema. Asa se intampla in fiecare iarna. Masinile de la deszapezire sunt pe strazi dar cu lamele sus si nici nu arunca material antiderapant. Consuma motorina degeaba.

 5. Sorin spune:

  Domnilor primar si viceprimar, stimata doamana viceprimar, mai existati?
  Vad ca problemele urbei se inmultesc inclusiv cele politice si nu aveti nicio reactie, nu comunicati nimic cetatenilor!
  Pana cand sa tot asteptam?
  Sa treaca zapada, concedii, etc. si mai vedem pe la Paste???

 6. gigi spune:

  Gabor hai afara la zapada
  Nu l uita si pe masculik

 7. Cali Gyula spune:

  Probabil Gabor este la Hajduszoboszlo …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest