Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Jmecher de Satu Mare. Parcare nesimțită cu BMW-ul la Budapesta (FOTO)

budapestaUn jmecher de Satu Mare, parcare nesimțită la Budapesta. Posesorul unui BMW cu număr de înmatriculare de Satu Mare și-a parcat mașina pe trotuar pe una dintre străzile capitalei Ungariei. 

Un sătmărean care trăiește de doi ani la Budapesta a fotografiat mașina parcată cu atâta de nesimțire, au trimis-o celor de la Drivers SM care au și postat-o pe contul lor de Facebook. 

”Stau în Budapesta de doi ani și ceva, dar așa ceva foarte rar văd. Dacă mă gândesc mai bine niciodată nu am văzut o mașină ”parcată” în felul acesta pe străduța noastră. Când m-am apropiat am văzut de ce se întâmplă asta. Pentru că mașina este înmatriculată în Satu Mare. Păcat că așa se manifestă ”șoferii” din orașul nostru peste tot în lume, nu numai acasă”, a spus cel care a făcut aceste fotografii.  

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Și care-i problema? Așa se parchează la sau-mare!

  2. 007 Răspunde

    Stati linistiti,inca nu sa descoperit ca fiind in alta zona si cu un nivel de civilizatie mai ridicat,boul poate intelege altceva decat intelege… un bou.Adica si pe intelesul lui,vorba unui mucalit,boul ii bou, indiferent unde s-ar afla si in consecinta se poate ,,balega”fara mustrari de constiinta.Auzi,kkt constiinta la boi…na,am zis,asta e.

  3. Iuliu Răspunde

    Crede ma ca smecherii nu cu asemenea de gunoaie umbla…
    Acesta e un fier vechi de prin anii 2002, valoare 1800 -2000 de euro.
    Oricum este un taran prost….nicidecum smecher !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.