Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Kaufland a început lucrările la Satu Mare. Fosta fabrică de scaune este demolată (FOTO)

plan-kaufland-2Kaufland s-a apucat serios de treabă în vederea construirii celui de-al doilea magazin la Satu Mare. Au început lucrările de demolare a fostei fabrici de scaune de pe bulevardul Henri Coandă din Satu Mare. Pe acest loc, urmează a fi construit un al doilea magazin Kaufland la Satu Mare precum și un centru comercial. 

Al doilea magazin Kaufland din Satu Mare urmează a fi construit în locul fostei „fabrici de scaune”, precum şi pe terenul viran din jurul acesteia, cu intrări de pe Bulevardul Henri Coandă şi strada Corvinilor.  Planului urbanistic arată că pe fosta platformă a ”fabricii de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. Suprafața magazinului Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați. 

În cea de-a doua etapă a construcției, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon. De asemenea, vor mai fi amenajate alte 144 de locuri de parcare.

Se preconizează ca aceste lucrări să fie terminate până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.