Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Majorări salariale de 7 milioane la Primăria Satu Mare

kereskenyiMajorările salariale la angajații Primăriei Satu Mare și a instituțiilor subordonate vor fi, în acest an, de aproximativ 7 milioane de lei, a precizat primarul Kereskenyi Gabor în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local Satu Mare.

Majorările salariale la angajații Filarmonicii ”Dinu Lipatti” și a actorilor de la Teatrul de Nord vor fi de 50%, conform ordonanței Guvernului, ceea ce înseamnă circa 4 milioane de lei. La aceștia, se mai adaugă cele 3 milioane de lei ce reprezintă majorările salariale de 30% ale angajaților Primăriei Satu Mare. În total, 7 milioane ce trebuie asigurați în condițiile în care veniturile nu vor crește, a mai precizat Kereskenyi.

Primarul a mai adăugat că va fi un an bugetar foarte greu și în această perioadă se lucrează intens la elaborarea bugetului pe anul 2017.

Edilul șef a făcut un apel parlamentarilor sătmăreni să sprijine, și în acest an, proiectele derulate de municipiul Satu Mare, astfel încât și al treilea pod peste râul Someș să fie inclus în buget.

Kereskenyi a mai precizat că deputatul Magyar Lorand l-a asigurat de sprijinul său și că a promis că va face tot ce îi va sta în putință să sprijine municipiul Satu Mare pentru a-și putea pune în aplicare proiectele pentru acest an și anii care vor urma. 

4 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Da bine sa mareasca la toata lumea dar tare miar place daca am putea vedea si noi ce salarii au toti din primarie si din subordinea primariei asa ca sa nu murim prostii ca doar sunt platiti din bani nostrii

  2. Alin Dura Răspunde

    Poti sa multumesti guvernului DRAGNEA

  3. iohannis Răspunde

    @alin:Asa e .Guvernul acesta a dat!!!Cei ce nu vor pot renunta si sa doneze………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.