Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Mașină tamponată în parcare. Vinovatul a fugit. E căutat pe Facebook (FOTO)

masinaUn sătmărean și-a găsit mașina tamponată într-o parcare din Micro 17 din municipiul Satu Mare. Cel care se face vinovat a fugit mișelește de la locul faptei, iar acum este căutat pe Facebook. 

”Buna tuturor ! Va rog sa ne ajutati daca aveti ceva informatii ! In 29 Ian, in Micro 17, la ora 18:50, ne-am gasit masina lovita in parcare, vedeti pozele. Conform martoriilor, masina ne-a fost lovita de un Golf 2 tip vechi, de culoare verzui metalizat, cu numere de Ungaria, condus de un domn in varsta, de cca 50 de ani. A parasit bine-nteles locul “accidentului”. Daca cineva detine informatii al cui e masina sau eventual l-a vazut tractat de un trailler in oras va rog sa ma anuntati. Politia nu poate face nimic circa 24 de ore, conform legii. Faptasul are la dispozitie 24 ore sa se predea, ceea ce cu siguranta nu se v-a intampla. Va multumesc anticipat !”, sună anunțul păgubitului. 

Să-l ajutăm cu toții și să distribuim mesajul. Poate cineva a văzut ceva sau poate chiar îl cunoaște pe făptaș. 

Un comentariu

  1. Stef Răspunde

    Masina ta a fost tare lovita….ce inseamna ca si el are cel putin zgarieturi ect…. Asa, cu lovituri sau zgarieturi proaspete nu te lasa sa treci peste granita daca nu ai dovada, adeverinta de la politie. Ar trebui sa intrebi de la politia de frontiera nu cumva a iesit din tara masina respectiva…tu ai pagube serioase minim 1500 Ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.