O femeie a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă

11 ianuarie 2017 | 4 comentarii

biciclistUn eveniment rutier complicat, soldat cu rănirea gravă a unei femei, s-a produs aseară, în jurul orei 18.00, la intersecția dintre străzile Botizului și 9 Mai din Satu Mare. O femeie care se afla pe o bicicletă, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a rănit grav. Ulterior a fost transportată la spital.

Inițial s-a crezut că ar fi vorba despre un accident rutier produs de un camion a cărui șofer a părăsit ulterior locul accidentului, motiv pentru care a fost alertată și poliția. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, în urma cercetărilor făcute la fața locului, polițiștii sătmăreni au constatat că biciclista nu a fost atinsă de camion. Având multe bagaje pe bicicletă, femeia s-a dezechilibrat și a căzut tocmai în momentul în care camionul a trecut pe lângă ea, dar fără să fie atinsă. 

În urma impactului cu solul, femeia s-a rănit destul de grav, astfel că a fost transportată la Urgențe pentru investigații medicale. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. comentator spune:

  Da, acum se umblă cu bicicleta. Mai ales seara.

 2. Norick spune:

  Cu asta nu este nici o problema , pana ce se auto-accidenteaza. Dar poate chiar atunci treci pe langa ea cu masina si te baga la inchisoare ca nu esti preventiv…
  Pe vremuri , cand te-a prins jandarmul cu bicicleta iarna, ti-a scos valvele din roti (cauciuc)…;-) :-p

  • Unu' spune:

   Dacă păstrezi o distanță laterală între mașină și bicicletă, nu pățește nimeni nimic! Dacă nu ai loc, reduci viteza, exact cum a i face cu o altă mașină!

   În altă ordine de idei, unii bicicliști nu cunosc nicio regulă de circulație și circulă haotic! De exemplu, NU avea voie să circule cu bagaje pe ghidon, tocmai din această cauză s-a accidentat! Apoi nu au voie să circule cu bicicletele ne-echipate corespunzător! Și NU au ce căuta pe TROTUARE!!!!! Doar pe pistele special AMENAJATE ȘI SEMNALIZATE CORESPUNZĂTOR!!!! Și NU au ce căuta nici pe TRECERILE DE PIETONI, decât în calitate de pieton care, eventual, împinge bicicleta!!!!

 3. Unu' spune:

  Unii bicicliști nu cunosc nicio regulă de circulație și circulă haotic!
  De exemplu:
  - NU au voie să circule cu bagaje pe ghidon!
  - NU au voie să circule cu bicicletele ne-echipate corespunzător!
  - NU au ce căuta pe TROTUARE!!!!! Doar pe PISTELE special AMENAJATE ȘI SEMNALIZATE CORESPUNZĂTOR!!!!
  - NU au ce căuta nici pe TRECERILE DE PIETONI, decât în calitate de pieton care, eventual, împinge bicicleta!!!!

  Eu personal, sunt pieton, șofer și biciclist, exact în această ordine! Adică merg cel mai mult pe jos (ca să scap de aglomerație), merg cu mașina pe distanțe mai mari și merg rar cu bicicleta, tocmai datorită faptului că nu prea am pe unde să merg cu ea! Dar am și bicicletă și mai ales VARA o folosesc!!
  Sper să se trezească autoritățile din amorteala asta prelungită exagerat de mult (+27 ani!) și să înceapă să construiască și pistele de biciclete mult promise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest