Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Peste 50 de infracțiuni săvârșite de de Anul Nou la Satu Mare

politiaPeste 50 de infracțiuni au fost săvârșite la Satu Mare de Anul Nou. Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 31.12.2016 – 02.01.2017,   peste 300 de poliţiştii au acţionat în dispozitivul zilnic și suplimentar, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele artere de circulație din județ,  în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, fluidizarea traficului și asigurarea intervenției la evenimente. De asemenea, au fost asigurate măsuri de ordine şi linişte publică la manifestările publice din orașele și comunele județului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Polițiștii sătmăreni au intervenit în această perioadă la un număr de 161 evenimente semnalate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În perioada de referință, au fost sesizate 52 de infracțiuni din care 14 la regimul materialelor explozive, 21 contra patrimoniului, 9 contra persoanei și 8 la regimul siguranței rutiere.

De asemenea, polițiștii au acționat  pe principalele drumuri naționale și județene pentru diminuarea riscului rutier și pentru verificarea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic. Pe acest palier a fost înregistrat un singur accident grav, soldat cu un rănit grav. Pentru abateri constatate la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate în această perioadă 179 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31 280 lei. Ca măsură suplimentară, au fost reținute 10 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, din care 3 pentru consum de alcool la volan, 4 pentru depășirea limitei de viteză și 3 pentru alte abateri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.