Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Sătmăreanul Ioan Mircea Pașcu, reales vicepreședinte al Parlamentului European

pascuEuroparlamentarul român Ioan Mircea Pașcu, născut la Satu Mare, a fost ales din nou vicepreședinte al Parlamentului European. Europarlamentarul sătmărean a obținut 517 voturi și va ocupa pentru a doua oară acest mandat.

”A fost o zi destul de lungă, cu negocieri între grupurile politice, unele mai pe față, altele mai puțin pe față. Am primit sprijinul tuturor delegaților români indiferent de culoarea politică, ceea ce este de bun augur. Au mai fost și alții care și-au anunțat sprijinul și iată că România are o poziție extrem de importantă în Parlamentul European”, a declarat Ioan Mircea Pașcu pentru Antena3.

La scurt timp după ce s-a aflat faptul că Ioan Mircea Pașcu va ocupa această onorantă funcție, ministrul Apărării, Gabriel Leș, a postat pe contul său de Facebook un mesaj de felicitare:

”Salut reconfirmarea domnului Ioan Mircea Paşcu ca vicepreşedinte al Parlamentului European, un om de valoare şi iubitor al Armatei României. Mult succes !”

De asemenea, și președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca a postat un mesaj asemănător:

”Îl felicit pe colegul și prietenul nostru Ioan Mircea Pașcu pentru realegerea sa în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European. Este o mare performanță și o mare onoare pentru noi!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.