Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Satu Mare, în Topul celor mai nesigure oraşe din România (Clasament)

top oraseSatu Mare se află în top trei cele mai nesigure orașe din România, potrivit unui sondaj realizat de Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX.ro, derulat în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, dat publicităţii de Ziarul Financiar.

Orasele desemnate în cadrul cercetarii ca fiind cele mai putin sigure sunt Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacau, Calarasi, Targoviste, urmate de Vaslui, Piatra Neamt, Galati si Resita.

Studiul privind siguranta vieţii se bazeaza pe evaluarile acordate de peste 92.000 de romani oraselor si cartierelor in care locuiesc şi a fost realizat in colaborare cu agentia D&D Research. Printre criteriile de evaluare se numara costul general al vietii, accesul la institutiile de sanatate publica, calitatea mediului inconjurator, curatenia si zgomotul din mediul urban, spatiile verzi, situatia transportului public sau accesul la institutiile educationale.

La nivel de regiuni istorice, Transilvania a primit cel mai bun scor de siguranta, fiind urmata de Crisana si Bucuresti si Ilfov. La polul opus, Maramures si Moldova au obtinut cel mai mic punctaj, fiind evaluate ca fiind cele mai nesigure regiuni din tara.

Sursa: Ziarul Financiar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.