Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

A spart mai multe locuințe la doar 16 ani. Acum este cercetat de polițiști

hot-minorActivităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii din Tășnad, au dus la identificarea unui minor, bănuit că a spart mai multe locuințe, la scurt timp de la comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat.

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că minorul, în cursul după amiezii  de 04.01.a.c., ar fi profitat de faptul că proprietarul unui imobil de pe strada Avram Iancu  din Tășnad a lăsat  uşa de la intrare închisă dar neasigurată și a pătruns în locuinţă, de unde a furat două telefoane mobile și două ceasuri de mână.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cel în cauză, profitând de același context, ar mai fi  mai pătruns într-un imobil de pe aceeași stradă, de unde a furat un alt telefon mobil și un portmoneu în care se aflau acte personale.

 Întreg prejudiciul creat, estimat la valoarea de 1900 lei, a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate, cercetările urmând să continue cu minorul în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.