Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tragedie în familia unor sătmăreni.Copil de patru ani, decedat

copilÎn familia unor sătmăreni, azi noapte s-a produs o tragedie. Un copil de numai patru ani a decedat în ciuda eforturilor făcute de personalul medical de la Ambulanță pentru a-l salva. 

În cursul acestei nopți, în jurul orei 2:34, Ambulanța Satu Mare este solicitată să intervină la un copil în vârstă de 4 ani, din Odoreu, care avea convulsii. Copilul cu antecedente de microcefalie, tetrapareză spastică, paralizie Bell, epilepsie, a prezentat convulsii cu circa 40 de minute înainte de a fi solicitată Ambulanța.

În momentul în care medicii de pe Ambulanță au ajuns la locul solicitării, copilul se afla în stop cardio-respirator. Sunt efectuate manevrele de resuscitare timp de aproximativ 50 de minute, dar fără efect, astfel că personalului medical nu i-a mai rămas altceva de făcut decât să constate decesul. 

Un comentariu

  1. Adinutza Răspunde

    Ai luminat viata parintilor ta,al bunicilor,al cunostiintelor si al prietenilor iar acum Bunul Dumnezeu(cateodata nedrept)te-a luat langa el la lumina vesnica.Odihneste-te in pace inger cu ochisorii albastri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.