Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Un nou patinoar a apărut în Satu Mare, mulțumită gerului (FOTO)

patinoar-satu-mare-2Dacă până acum câteva zile nu exista niciun patinoar, acum, după cel din Grădina Romei, un nou patinoar a apărut în Satu Mare, mulțumită gerului. Noul patinoar se află în groapa din Parcul UFO din Micro 17. 

În cursul zilei de luni în groapa respectivă a fost pusă apă care a fost transformată în geață de vremea geroasă de afară. Acum gheața s-a întârit suficient de tare ca să țină. 

Totuși, este vorba despre un patinoar natural, improvizat, și nu oferă aceleași condiții ca și cele artificiale. 

Doar că este puțin folosit din cauza faptului că prea puțină lume știe de exitența lui. Azi după amiază, spre exemplu, pe patinoar nu erau decât patru-cinci copii, fără patine, care au venit aici să se dea ca pe derdeluș. 

”Nu avem patine pentru că până acum nu am avut unde să ne dăm cu ele. Dacă mai ține gheața poate o să ne luăm și patine”, ne-a spus unul dintre ei. 

Așa cum era de așteptat, patinoarul este gratuit și poate fi folosit practic în orice vreme, chiar și noaptea, zona fiind relativ bine luminată. 

Patinoarul din Parcul UFO va ține încă destul de mult deoarece, chiar dacă la acest sfârșit de săptămâna va ninge, iar temperaturile vor mai urca, de săptămâna viitoare la Satu Mare va fi din nou ger. 

 

4 comentarii

  1. liviu Răspunde

    daca sa-r plati, precis ar fi plin.
    Asa, pe gratis, nu are nici un farmec.

  2. Sorin Răspunde

    Aceasta posibilitate de amenajare a unui patinoar “in groapa de la UFO”, a mai fost sugerata autoritatilor locale cu mai multi ani in urma.
    Opiniile si parerile cetatenilor nu conteaza in fata conducatorilor nostri.
    Poate natura “se autopropune” pt. a se infinta un patinoar care sa respecte standardele de siguranta si le va deschide ochii acestora!

  3. PSD Răspunde

    Aoleu am uitat sa curatam bazinul de mizerie la predarea mandatului ne cerem scuze tot ai nostrii au bagat si acum apa peste mizerie CE RUSINE

  4. PUTIN Răspunde

    trimitem caldura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.