Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Unul din hoții prinși cu focuri de armă, arestat

arma-politiaUnul dintre hoții de anvelope din Satu Mare, prinși de polițiști după ce au fost nevoiți să tragă focuri de armă, a fost arestat. 

”Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi,  cu propunere de arestare preventivă,  a celor patru persoane cercetate în stare de reținere pentru  săvârșirea infracțiunii de furt calificat din data de 2 ianuarie, Judecătoria  Satu Mare a emis pe numele  lui B.G., în vârstă de 42 de ani, din Satu Mare,  mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru celelalte trei persoane participante la comiterea faptei, a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 40 de zile”, se arată în comunicatul de presă al IPJ. 

Reamintim că în seara de 2 ianuarie, Poliţiştii sătmăreni au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă pentru a-i prinde pe mai mulţi bărbaţi care dădeau o spargere. Totul s-a întâmplat la un depozit de cauciucuri situat lângă podul Golescu. Polițiștii de la ordine publică au văzut că se petrece ceva suspect, adică patru bărbați încarcă într-o dubă cauciucuri, iar când s-au apropiat aceştia au încercat să fugă. Doi bărbaţi au fost prinşi, iar doi au luat-o la fugă spre rampa de urcare pe pod dinspre Satu Mare Shopping Plaza. Aceşti doi bărbaţi nu au oprit, iar poliţiştii i-au somat verbal, după care au tras câteva focuri de armă în plan vertical pentru a-i avertiza. Atunci bărbaţii s-au culcat la pământ şi au fost încătuşaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.