Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accident cumplit în județ. Doi copii răniți grav (FOTO&VIDEO)

accident prima

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, copii răniți în urma acestui accident, adică un băiat de 6 ani li o fetiță de 2 ani, sunt la spital unde li se fac analize medicale minuțioase. 

Un cumplit accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute între Odoreu și Băbășești în urma căruia patru persoane au fost rănite printre care și doi copii.

Din motive încă neelucidate, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. Alături de șofer, în mașină mai era o persoană adultă și doi copii. Cele patru victime ale accidentului au fost ajutate să iasă din mașină răsturnată de către alți șoferi.

Forțe ale ISU Satu Mare au ajuns la fața locului cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Persoanele rănite au fost preluate și transportate la spital. 

Vom reveni cu amănunte…

 

5 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Copii au fost asigurați corespunzător, în scaun special pentru copii?

  2. bogdan Răspunde

    Salut, cunosc familia, copii sunt bine,tocmai datorita scaunelor si faptului ca erau asigurati. Doanne ajuta!
    Autoritatile (smurd, politie, salvare, medici, pompieri) au actionat exemplar toata lumea e sanatoasa.

    • bogdan Răspunde

      Completez: scaunele erau cele speciale, copii nu pot fi asezati direct pe banchete sub nici o forma. Va sfatuiesc sa folositi aceste scaune pentru orice deplasare!

  3. NN Răspunde

    Am trecut pe acolo chiar la ~5 minute după accident, înainte de sosirea SMURD şi a Poliţiei. Am redus viteza de la 75 la 10 Km/h, nefiind cazul să mă opresc şi să-i deranjez pentru că deja erau scoşi
    afară din Logan graţie unor oameni de treabă care s-au oprit şi au acţionat rapid. NU părea să fie un accident “cumplit”, victimele erau afectate, desigur, dar OK din punct de vedere vizual, fizic (pe copii nu i-am văzut afară). Nu îmi explic cum poţi ieşi de pe un drum drept şi uscat, ziua, pe la prânz…şi să te răstorni cu roţile în sus într-un şanţ…probabil a fost o mică neatenţie coroborată cu o viteză mai mare…cred. Bine că nu sunt urmări nefaste pentru familia în cauză !

    • Norick Răspunde

      Dacia Logan – si cu asta ti-am si raspuns…;-)
      P.S. Si eu ma bucur ca nu sunt probleme si mai grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.