Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident în lanț la Satu Mare. O femeie a ajuns la spital

accident6Un accident în lanț, soldat cu rănirea unei persoane s-a produs, duminică, la ora 12.10, în municipiul Satu Mare. 

Astfel, un tânăr de de 23 ani, din Satu Mare,  a condus autoturismul proprietate privată pe strada  Gheorghe Barițiu din municipiu iar în intenția de a vira la stânga, nu s-a asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 ani, din comuna  Lazuri, care se afla deja angajat în depășirea autoturismului mai sus menționat.

 În urma impactului, autoturismul aflat în depășire  a fost  proiectat într-un alt  autoturism parcat în afara părții carosabile, rezultând avarierea celor trei autoturisme. O pasageră de 52 de ani domiciliată în comuna Culciu, aflată  în autoturismul aflat în depășire  a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

 Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.