Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accidentul de la Lacul Pescăruș, provocat de un adolescent de 17 ani

accident pescarus1Accidentul de sâmbătă dimineață din Satu Mare, în urma căruia o mașină a ajuns în Lacul Pescăruș și un tânăr a fost rănit, a fost produs de un adolescent de 17 ani care nu avea permis de conducere. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferul nu a adaptat viteza în curba respectivă, a pierdut controlul asupra volanului și, în cele din urmă, mașina a ajuns în Lacul Pescăruș. 

În urma accidentului, pasagerul din mașină, în vârstă de 17 ani, a fost rănit și a fost transportat cu ambulanța la Urgențe. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul mașinii are doar 17 ani și că nu are permis. În această situație, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă. 

2 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Păcat că a scăpat … Data viitoare va omorâ câțiva oameni nevinovați!

  2. justin Răspunde

    slavit sa fie Dumnezeu ca nu era nici un nevinovat in calea lui, cu speranta ca i-a fost invatatura de minte, si sincer nici nu i-as mai da permis, sa umble cu taxi de acum incolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.