Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Accidentul de pe Careiului. Un Logan a intrat frontal într-un Tir (FOTO&VIDEO)

accident3Cititorii PortalSM, martori oculari la accidentul de astăzi de pe Drumul Careiului, fac lumină în acest caz.  Accidentul, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs în jurul orei 12.10 pe Drumul Careiului, în imediata vecinătate a ultimului sens giratoriu la ieșirea din oraș. 
 
”Lganul a intrat frontal într-un Tir care circula dinspre Auchan către ieșirea din oraș. Acesta l-a aruncat în alt Tir în lateral (nu se vede în poze) care mergea dinspre Carei către oras (pe care cel mai probabil conducătorul Loganului, și el circulând dinspre Carei către oraș, încerca să îl depașească, în sensul de mers către oraș fiind doar o bandă nu două)”, ne scrie un cititor PortalSM, care ne-a trimis și câteva poze.
 
În imaginile video, surprinse imediat după producerea accidentului, se poate vedea doar Loganul și cel de-al doilea Tir, primul Tir fiind pe cealaltă parte. 
 
Din fericire nu au fost victime.
 
Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.