Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Adevărul despre Mc Donald`s. NU face angajări la Satu Mare

mcdonaldsReprezentanţii Mc Donald`s au fost în cursul acestei săptămâni din nou la Satu Mare. Ei s-au întâlnit cu primarul Kereskenyi Gabor şi cu alte persoane din conducerea primăriei şi au discutat despre oportunitatea construirii unui fast food în Satu Mare. Dar încă totul este la nivel de discuţii. La Primăria municipiului Satu Mare nu s-a depus nicio solicitare de Certificat de Urbanism, de Autorizaţie de Construcţie încă nici vorba.

Reprezentanţii companiei doresc să deschisă un fast food în Satu Mare, însă de aici şi până la a face angajări este destul de mult.

Compania Premier Restaurant Romania, cea care deţine Mc Donald`s, a postat pe siteurile de angajări că recrutează 50 de persoane din întreaga ţară (inclusiv din Satu Mare), însă acesta sunt pentru fast food-urile din București, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Oradea, Constanța, Sibiu.

De altfel, în ultimii ani, reprezentanţii companiei au fost de mai multe ori la Satu Mare. Fosta conducerea a Primăriei s-a grăbit să facă anunţul că Mc Donald`s vine la Satu Mare. Actuala conducere a Primăriei însă este mai reticentă şi nu va face niciun anunţ oficial până când nu vor exista depuse documente care să susţină declaraţiile.

Cert este că nicăieri nu a apărut niciun anunţ de angajare la Mc Donald`s Satu Mare. Oficialii companiei sunt interesaţi de o persoană din Satu Mare ca să fie reprezentantul local şi să se ocupe de eventualul proiect de la Satu Mare, dar deocamdată nici vorba de alte angajări.

Este şi stupid să îţi angajezi personalul când nici măcar nu se ştie când începi construcţia.

15 comentarii

  1. xmen Răspunde

    Strategia firmei nu prevede să vină la SM nici în 2018. Şi sincer mie nici nu-mi pare rău. La ce produse au mai bine mă lipsesc de ei.

    • nuconteaza Răspunde

      Tu da. Dar alti 100000 poate ca vor merge. Ce e rau in a pompa niste bani oras? Mai bine te lipsesti de creier

      • xmen Răspunde

        Se vede că ai mâncat prea multe meniuri de la ei cu mâncare artificială. Deja te afectează. Totuşi nu sunt destule fast-fooduri în oraş? În altă ordine de idee despre ce bani pompaţi vorbeşti. Câteva mii de euro maximum pe an (impozite şi taxe după vreo 10-12 angajaţi). Mai bine calculează câţi bani băgăm degeaba în buzunarele lor.

        • Daniel Răspunde

          xmen,da ce treaba ai tu daca vine McDonald’s la Satu Mare. Daca nu-ti plac produsele lor nu cumpara. Urasc oamenii egoisti care au impresia ca lumea se invarte in jurul lor. Asa pot sa-ti spun si eu ca nu ma intereseaza daca sunt gropi pe drumuri ca eu oricum circul pe jos, sau la ce al treilea pod peste Somes daca avem deja doua.

          • matroz

            @Daniel:Si daca va intereseaza se rezolva?

          • cârcotaş

            Daniele,a declara sentimente de ură e ceva ce trădează caracter josnic.Urăşte dar ţine pt. tine!Problema nu se pune dacă eu sau altul mănâncă la ei ci dacă e benefic în ansamblu pentru comunitate.A cultiva un comportament consumist de fast-food este ştiut că e dăunător.A face concurenţă unor întreprinzători locali şi a le demola afacerile în acest mod e iarăşi o chestie…

  2. mda Răspunde

    nici mall nici mcdonalds nu va trebe dar la baia mare e plin de satmareni care fac 130 de km dus intors sa manance un big mac si sa vada un film. si numai idiotii nu inteleg ca un asemenea nume ar creea vizibilitate pe harta marilor investitori in orasul asta din care toti tinerii pleaca si raman numai babalacii sau retardatii la care nu le trebuie nimic numa biserica si kanald. trebuie mcdonalds si trebuie si mall si trebuie orice investitie STRAINA DE BRAND. nu conteaza daca mananci sau nu tu personal acolo vor fi O GRAMADA care vor sta la coada

    • idiot Răspunde

      Tinerii care pleacă nu o fac pt. mall-uri sau Mc.D. ci pt. că sunt calificaţi şi au cerere în altă parte.E o problemă că rămân doar flămânzii de big mac.

      • nu cred Răspunde

        daaaa..tineri super calificati care merg sa fie barmani sau ospatari sau pur si simplu atarnatori in cluburi prin cluj , timisoara sau bucuresti pe motivul simplu ca “nu ai ce face in satu mare” se vede ca nu ai nici o treaba cu fenomenul si habar nu ai de adavaratele motive pentru care se pleaca. daca te uiti in ziar e plin de oferte de munca pentru acesti “calificati” pleaca pentru ca orasul nu ofera nici o optiune pentru petrecerea timpului liber.

  3. Mitza Biciclista Răspunde

    Orice investitie e un pas inainte pentru dezvoltarea municipiului !!Primaria sa ofere acestora facilitati,sa nu faca precum alti fosti asa zisi primari care,din auzite,pretindeau spagi !!

  4. victor Răspunde

    Ce gustos, ce delicios, Mc

  5. andrei Răspunde

    Hai sa faceti ca am ramas ultimul oras fara Mc

  6. Cabinet medic primar Răspunde

    Daca ma votati aveam de toate in oras,asa unguru nu este interesat ca merge la Debrecen

  7. Eu Răspunde

    O fi bun sau nu, parerea mea e ca mai totul din Satu Mare e sub Mc. Dar macar niste locuri de munca in plus vor aparea si ceilalti comercianti vor trebui sa ridice putin stacheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.