Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Amendă pentru Ţânţaş? Direcţia de Cultură caută martori pe facebook

cladiri periculoase satu mare5Nu, nu este glumă. Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare vrea să aplice o amendă în cazul distrugerii hotelului Dacia şi caută martor pe facebook.

Şeful instituţiei a postat pe contul său de facebook următorul mesaj:

“Doresc să solicit ajutorul sătmărenilor. Cine dorește să fie martor la încheierea unui proces verbal de contravenție Hotel Dacia, altfel Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare nu poate duce la bun sfârșit acțiunea împotriva proprietarului. Puteți să mă contactați tel. 0261 717568”, a scris Mircea Drăgan.

Aşadar, cei care doresc să meargă de martori, să semneze procesul verbal se pot adresa Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare.

Amintim că proprietarul hotelului Dacia, Vasile Ţânţaş, a primit o pedeapsă de un an de închisoare și plata unor despăgubiri de peste 700.000 de euro pentru distrugerea hotelului Dacia. Sentinţa nu este definitivă.

4 comentarii

  1. avocat Răspunde

    E o glumă?????????!!!!!!!!!!!

  2. Masculică o are mică Răspunde

    Tot respectul domnule Dragan.De ce nu va adresați cu încredere primarului si managerului orașului,m-a gândesc ca ar fi foarte bucuroși sa spele rușinea făcută orașului de conaționalii lor membri aceluiași UDMR,Gyula Ilyes si Szabo .

  3. unu Răspunde

    martor la ce? ca nu inteleg ,nu vrea sa semneze procesul verbal domnul tantas si cautati martor la incheierea procesului verbal de contraventie?

  4. N.J. Răspunde

    De ce trebuie un/mai mulți MARTOR/MARTORI?

    Conform OG nr. 2/2001 reactualizat:

    Art. 19
    (1)Procesul-verbal se semneaza pe fiecare pagina de agentul constatator si de contravenient. In cazul in care contravenientul nu se afla de fata, refuza sau nu poate sa semneze, agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari, care trebuie sa fie confirmate de cel putin un MARTOR . In acest caz procesul-verbal va cuprinde si datele personale din actul de identitate al martorului si semnatura acestuia.
    (2)Nu poate avea calitatea de martor un alt agent constatator.
    (3)In lipsa unui martor agentul constatator va preciza motivele care au condus la incheierea procesului-verbal in acest mod.
    …..
    Art. 27
    Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un MARTOR .
    …..
    Art. 33
    (1)Judecatoria va fixa termen de judecata, care nu va depasi 30 de zile, si va dispune citarea contravenientului sau, dupa caz, a persoanei care a facut plangerea, a organului care a aplicat sanctiunea, a MARTORILOR indicati in procesul-verbal sau in plangere, precum si a oricaror alte persoane in masura sa contribuie la rezolvarea temeinica a cauzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.