Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Aplicaţie cu 40.000 de utilizatori, creată de un sătmărean

cultura generala 2016Un sătmărean a reuşit să dezvolte singur o aplicaţie, un joc de cultură generală, ce are deja peste 40.000 de utilizatori. Jocul “Cultură Generală 2016” este creat de IT-istul Bogdan Tincu şi poate fi descărcat de pe Google Play, exclusiv pentru Android.

La nici 10 luni de la lansare, utilizatorii au rezolvat deja 800.000 de teste din mai multe domenii.

Jocul a fost lansat oficial în aprilie 2016. De atunci peste 800.000 de teste au fost rezolvate de cei peste 40.000 de utilizatori câţi avem până la momentul actual. Testul are peste 15.000 de întrebări din diverse domenii, de la literatura română până la showbiz, religie, istorie, geografie. Sunt teste maraton de 100 de întrebări din 13 domenii la alegere”, a declarat Bogdan Tincu.

Întrebările au fost luate din cărţi, internet şi teste de cultură generală deja existente.

“Cultura Generală face parte din identitatea unui popor. Astfel noi am creat o aplicație care să aducă istoria, grografia, oamenii, sportul, religia și tot ce înseamnă curiozități, în atenția românilor. În 2017 ne propunem să dublăm testele din acest joc, să facem experiența unui joc pentru oameni doritori de cultura mai frumoasă”, arată dezvoltatorul aplicaţiei.

 Aplicația poate fi descărcată de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.