Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Așa arată casa după incendiu. Un copil mort, 8 pe drumuri. Ajută-i! (FOTO&VIDEO)

casa pomi1Sătmărenii cu suflet mare pot ajuta familia cu nouă copii care și-a pierdut mezinului în urma unui incendiu produs săptămâna trecută la Pomi. Pe lângă faptul că a luat viața celui mai mic dintre frățiori, focul a distrus și casa acestei familii, astfel că, acum, cei zece membri ai familiei dorm sub cerul liber sau pe unde apucă.

Asociația ”Satul de Lut”, cu sediul în comuna Pomi, se implică și îi îndeamnă pe sătmăreni să ajute familia greu-încercată să își reconstruiască locuinţa cât de repede.

Asociația dorește să strângă fondurile sau materialele de construcție pentru refacerea locuinței, să ofere un minim de confort pentru toți cei 10 membri ai familiei, adăugând și câteva fotografii cu imaginile dezastrului rămas în urma incendiului devastator.

”Cu ajutorul vostru, va fi refăcută complet. Cei 9 copii sa aibă spațiu suficient si sa existe siguranța ca acest eveniment teribil nu se va mai repeta. Așteptam donațiile voastre in continuare si va multumim pentru implicare”, se arată pe într-un anunț mobilizator al Asociației ”Casa de Lut”.

RO45UGBI0000342005969RON, deschis la Garanti Bank este contul in lei in care se pot face donatiile pentru refacerea casei din localitatea Pomi.

”Va rugam sa specificati ca donatia este pentru familia Miclaus. Pe saptamana viitoare vom avea si cont in euro, sunt donatori si din strainatate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.