Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Aşa arată noul proiect Mega Mall NEPI Satu Mare (FOTO)

proiect nepi satu mareInvestitorii de la Mega Mall NEPI Satu Mare sunt în fază avansată cu proiectul de la Satu Mare. Vă prezentăm noua sistematizare de pe terenul de pe str. Careiului. Mallul va fi amplasat în partea de lângă dig, iar în zona de lângă drumul Careiului vor fi sute de locuri de parcare. Clădirea va fi una modernă, cu două faţade, una către Careiului şi una către Someş. Investitorii s-au angajat să finanţeze în limita sumei de 100.000 de euro proiectul tehnic pentru pasarela pietonală peste Someş.

Noul mall regional de la Satu Mare va avea 28.700 mp. Începerea construcţiei este estimată în prima parte a acestui an şi urmează să îşi deschidă porţile în 2018.

Investiţia este estimată la 40 de milioane de euro.

proiect nepi satu mare

8 comentarii

  1. M Răspunde

    frumos, pacat ca o sa sufle vantul toata ziua pe holurile mallului. eventual in weekend o sa fie ceva miscare in rest, vom vedea spatii neinchiriate, 2-3 magazine pe etaj si un cinema gol. dar macar va frumoasa zona respectiva si eventual se mai face si podul pt pietoni. in rest vise frumoase.

  2. nu cred Răspunde

    vei avea o surpriza sa vezi ca mall ul va fi FULL si toate spatiile vor fi inchiriate si vor vinde LA GREU. Aseara la baia mare nu aveai loc sa runci un ac

    • mda Răspunde

      nu o sa vedem pe Fb checkin in BM, parcarile nu o sa fie asa pline o sa vina ei la noi acum deoarece NEPi s-ar putea sa aduca firme care nu exista in mall-ul din BM

    • M Răspunde

      chiar sunt foarte curios. tineretul e plecat in Cluj si in alte orase cu facultati. cine lucra in 3 schimburi nu cred ca o sa intre in mall in timpul saptamanii. chiar ma intereseaza cum au studiat investitorii piata satmareana de investesc asa multi bani in orasul nostru. Sa nu ma intelegeti gresit, eu doresc binele orasului si buna functionare a acestui mall cu siguranta ar face bine, doar nu inteleg de unde vor veni clientii.

      • cârcotaş Răspunde

        Stai liniştit că nimeni nu ştie.Problema unora e că nu se pot împăca cu gândul că suntem un oraş prăpădit şi e foarte bine.Ar trebui să marşeze pe lucruri esenţiale nu fantasmagorii (Vezi şi complexul Armonia,cel cu Carrefour) ca de pildă învăţământul profesional serios că nu mai găseşti un sudor sau strungar ca lumea.

        • Norick Răspunde

          Ai punctat o tema foarte sensibila si foarte adevarata. Este plin orasul de oameni cu “diploma” , dar un meserias profesionist doar cu lupa gasesti.Si situatia cu timpul devine tot mai grava, pentru ca nimeni nu vrea sa lucreze, doar din fotoliu de director… ;-P 😉

  3. nu cred Răspunde

    daca toti suntem asa de amarati si muncitori pe branci in orasul asta cum naiba se face ca e absolut plin de masini non stop in timpul saptamanii si a orelor de lucru?

  4. muki Răspunde

    Nu stiu ce se agita lumea cu mall-ul din Baia Mare care dupa parerea mea e varza fata de mall-urile NEPI. Mai nou e un trend sa mergi la Baia Mare care ii un oras tipic de pe vremea comunismului si poluat oricum nu-i nimic deosebit in acel oras asa de “dezvoltat” dupa parerea multora fapt confirmat si de un reporter Europa fm la o emisiune in direct cand cineva laudase BM. Ideea e ca sa fii plecat din oras sa poti pune facebook ca ai fost plecat sa vada toti prietenii si dusmanii tai si cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.