Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Așa arată parcările neterminate din Micro17. Mocirlă și băltoace (FOTO)

parcare micro172Parcările neterminate din cartierul Micro 17  din municipiul Satu Mare oferă locuitorilor din zonă o priveliște dezolantă. Garajele au fost dărâmate încă de pe vremea primarului Coica, au fost făcute fotoplanuri, iar o parte din curțile blocurilor din cartier au fost amenajate, până la un moment dat. 

În alte curți, însă, nu s-a făcut nimic. Au venit alegerile, s-a schimbat conducerea Primăriei Satu Mare, iar proiectele vechii conduceri în ceea ce privește amenajarea parcărilor în Micro 17, Carpați I și Carpați II nu au continuat. 

Astfel că acum, acele parcări la care nu s-a lucrat deloc arată ca și o mlaștină: mocirlă, băltoace de apă murdară. 

Un cititor PortalSM, oripilat de cum arată curtea blocului său, a făcut câteva fotografii și ni le-a trimis însoțite de următorul mesaj:

”Așa arată parcările neterminate, de fapt neîncepute, din Micro 17. Fosta conducere a Primăriei nu a mai apucat, iar actuala conducere nu vrea, să amenajeze aceste parcări. Acum curțile blocurilor arată ca niște mlaștini, cu mocirlă și băltoace. Niște crocodili și pești Pirahna mai lipsesc”, a spus sătmăreanul vădit deranjat de cum arată curtea blocului său. 

Partea neplăcută este că pentru amenajarea acestor parcări care nici măcar nu au fost începute, Primăria Satu Mare nu a alocat fonduri, sau cel puțin așa se arată în proiectul de buget pe anul 2017 aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Satu Mare, conform ANEXEI2. Sunt alocate fonduri pentru extinderea iluminatului public pentru parcările care au fost deja amenajate din aceste cartiere. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Asta a distrus Romania in ultimii 25 de ani,unii incep un lucru si in loc urmatorii care vin sa-l continuie si sa vina si cu ceva mai bun distrug sau lasa neterminat ce a inceput primul. Pt asa ceva de ce nu se iese in fata primariei????? Nu au ….rezistenta????

  2. Coriolan Nepriceputeanul Răspunde

    Acolo nici 20% nu-s locuri de parcare, ci spațiu verde și terenuri de joacă, transormate de către handicapații mintali de șoferi, în dezastrul din poze! La noi, dacă un tâmpi își cumpărp mașină, musai să ocupe și el un loc de parcare, că doar e terenul lui mă-sa și-al lui tată-său!

  3. Ciprian Batea Răspunde

    Da. Adevarat. Mult mai urat acum decat pe vremea garajelor. Eu stau pe Carpati II. La fel. Jos conducerea! Un an jegos.

  4. a Răspunde

    bai amatorii lui peste. schimbati-va meseria ca jurnalismul nu-i de voi. nu mai publicati barfe si baliverne. daca nu sunteti in stare sa va deplasati din redactie si scrieti articole din burta, macar puneti mana pe telefon si sunati la Primarie, ca sunt sigur ca veti primi un raspuns documentat la “problemele” ce va “chinuie”. inainte de a publica tampenii, propun sa va documentati nitel, sa vedeti de ce anume au fost sistate lucrarile de reabilitare/amenajare a acestor parcari

  5. a Răspunde

    ca s-ar putea sa ramaneti surprinsi si sa constatati ca motivul real nu are nicio minima legatura cu tampeniile publicate de voi in articolul de mai sus

  6. mirela Răspunde

    Actualul primar nu e in stare nici macar sa termine ce a inceput fostul!

    • Norick Răspunde

      Bine draga , ai lins-o si astazi destul pe “fostul” , poti dormii linistit in continuare…:-) 😛

    • IoBag Răspunde

      Mirela, tu nu leșini de la duhoarea gurii tale, după tura obișnuită de lins? Ce apă de gură folosești? Folrmol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.