Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Automărfar reținut la Vama Halmeu. Motivul este incredibil

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn automărfar a fost reținut în Vama Halmeu, județul Satu Mare, deoarece în cabina acestuia a fost găsite 3.900 ţigarete de contrabandă (195 de pachete. Țigările au fost confiscate iar automărfarul reţinut până la plata amenzii aplicată de inspectorii vamali din cadrul Biroul Vamal de Frontieră Halmeu.

În data de 17.02.2017, orele 11:30, în urma controlului efectuat la intrarea în ţară asupra unui automarfar înmatriculat în Slovenia, condus de un cetăţean sârb în vârstă de 56 ani, s-au descoperit ascunse si nedeclarate în diverse locuri ale cabinei cantitatea de 3 900 fire ţigarete (195 de pachete) diverse mărci de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost reţinută în vederea confiscării  iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii, aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de  5 000 lei, în conformitate cu prevederile art. 653, alin. 2, din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României aprobat prin H.G. 707/2006 (cu modificările si completările ulterioare).

Un comentariu

  1. Danezul Răspunde

    Mi se pare normal. Altfel statul nu ar mai avea niciun mod de a-i determina pe cetatenii straini sa isi achite amenzile. In Ungaria este la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.