Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Avansări în grad la ISU Satu Mare de Ziua Protecției Civile (FOTO)

pompieriÎn organizarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare, astăzi au avut loc o serie de manifestări dedicate Zilei Protecției Civile din România. Dacă între orele 10.00 și 14.00, elevii au putut vizita sediul instituției precum și tehnica din dotare, după-amiază, la un restaurant din Satu Mare a avut loc o întrunire festivă în cadrul căreia, printre altele, au avut loc avansări în grad și au fost premiați câștigătorii competițiilor sportive organizate cu această ocazie. 

La festivitate au fost prezenți prefectul Radu Bud, subprefectul Alfatter Tamas, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, dar și fost șefi ai ISU Satu Mare, actuali și foști ai instituțiilor subordonate ministerului Apărării și de Interne, angajații instituției organizatoare. 

În cuvântările lor, oaspeții la eveniment au felicitat ISU Satu Mare pentru activitatea depusă și pentru miile de vieți salvate și le-a urat mult succes în continuare.

Șeful ISU Satu Mare, Nicolae Dima, a arătat că protecția populației și a bunurilor este obiectivul primordial al inspectoratelor pentru situații de urgență din România. 

”În momentul de față, România dispune de un dispozitiv modern al protecției civile. Obiectivul primordial a rămas același: protecția populației și a bunurilor materiale. La această aniversare îmi face o deosebită plăcere să le transmit tuturor celor care acționează sub însemnele acestei instituții, respectiv membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, personalului ISU și a serviciilor voluntare, satisfacții în activitatea profesională, sănătate și bucurie în viață, La Mulți Ani!. 

Festivitatea a continuat cu avansarea în grad, înainte de termen, a personalului care s-a distins prin pregătire profesională și comportare demnă. Astfel, plutonierul adjutant Ion Cătălin Chivulescu a fost avansat la gradul de plutonier adjutant șef, în timp ce plutonierii major Călin Florin Ardelean, Cosmin Ioan Munteanu și Cosmin Pocol au fost avansați la gradul de plutonier adjutant. 

Apoi au fost premiați câștigătorii competițiilor sportive organizate de Ziua Protecției Civile. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.