Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Bătaie între elevi pe dig. Poliția le-a stricat spectacolul (VIDEO)

bataieBătaie între doi elevi pe dig. Doi elevi de aproximativ 17 ani as-au luat la bătaie pe digul Someșului, în imediata vecinătate a rampei de urcare pe Podul Decebal de pe bulevardul Transilvania. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 14.00.

Nu se știe încă din ce motive cei doi elevi s-au luat la pumni, însă colegii lor s-au împărțit în două tabere, din care făceau parte atât fete, cât și băieți, de aceeași vârstă cu bătăușii, și își susțineau  favoriții. Practic, timp de câteva minute, malul Someșului s-a transformat într-o sală ilegală de box, cu bătăuși și susținători. 

Asta până când în zonă și-a făcut apariția un echipaj format dintr-un polițist național și un polițist local. În acel moment, toți elevii care asistau la ”spectacolul” oferit de cei doi bătăuși, au luat-o la fugă, să scape de polițiști. 

Sursa: Nord Vest TV

 

6 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    Frumosi, grozavi, lasi, lipsiti de caracter! Cuvantul de ordine: distractia.

  2. xmen Răspunde

    Este hăpt în centru. Exact unde a fost omorâtă actriţa aia. Puneţi mă fraţilor odată camere de supraveghere şi faceţi ordine, că dacă asta este în centru ziua în amiaza mare, ce poate fi în cartierele vesele al oraşului.

  3. Norick Răspunde

    Fain film…;-)
    Merita un Oscar…:-) 😀

  4. trist Răspunde

    Verificati la ce cluburi sportive activeaza si cu siguranta ii veti gasi si faptul ca sigur sau batut pe bani altfel nu era atata public, rusine acelora care ii antreneaza si nasc violente din acesti copii pacat de acest oras care era civilizat candva va rugam luati masuri sa nu se mai repete astfel de violente mai ales in inima satmarului rusi acelora care nu au luat masuri pentru a implementa un sistem de siguranta prin montarea camerelor video mai ales dupa cele intamplate in nenumarate randuri pe acel dig

  5. GB Răspunde

    Problema își are originea în trecut, și ca multe altele se decantează în prezent și viitor. Mulți tineri nu primesc o educație și atenție adecvată la începutul existenței lor în primul rând în familie, ulterior luând-o razna și nu din vina lor. Rămân la părerea că copiii sunt oglinda părinților. Vorba lor, citez din titlul unui articol scris de liceeni în presa locală”Aveți tinerii pe care îi meritați”. Măsurile aici ar trebui să se focalizeze ca să nu mai vedem asemenea refulări.Hai săi educăm, să le arătăm ce e bine, dacă se poate să-i facem mai buni ca noi și nu v-a fi nevoie de camere video și măsuri de ordine. Ar fi mai ieftin și mai eficient.

  6. pacifist Răspunde

    Bun loc au gasit pentru a-si arata ce nu pot. Asta este omagiul actritei ucise in acel loc. Tot cu violenta. Dupa ce se vede in filmulet, erau si fete. Cu siguranta scopul confruntarii a fost o pisy. Mai jmecherilor, merge-ti la o sala de sport spre exemplu box, si ciomagiti-va cat va lasa plamanii, ca sunt sigur la ce conditie fizica aveti, nu ati facut fata nici la cei doi politisti dar sa va mai cafti-ti voi intre voi. Daca va scoate hormonii din piele, sunt destule portocale si jumere pe marginile soselelor, dar nici chiar asa in vazul tuturor si mai mult de atat chiar in acel loc. Putin respect de cele intamplate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.